Què oferim

MiM Comunicació som professionals que oferim serveis de comunicació i premsa, orientats a petites i mitjanes empreses que no tenen accés a grans agències de comunicació. Tenim l’experiència d’haver treballat en altres projectes d’altres clients amb les mateixes necessitats que vosaltres.

Avui en dia tothom sap que la presència de les empreses a Internet millora el posicionament  i, cada cop més, també ho fan les xarxes socials. Però no totes les xarxes socials serveixen pel mateix i, en molts casos, no cal estar a tot arreu per ser eficaços.

Des de MiM Comunicació podem ajudar a :

  • Gestionar la vostra identitat i presència a Internet i a les xarxes socials creant continguts segons els perfil dels vostres clients potencials.
  • Planificar i crear els continguts i gestionar la vostra presència en xarxes d’acord amb els vostres objectius de màrqueting i coordinats amb l’equip d’atenció al client.
  • Crear la vostra estratègia de comunicació, tant a la xarxa com a la resta de mercats.
  • Potenciar la sinergia entre els vostres clients i l’empresa mitjançant butlletins electrònics i accions de màrqueting específiques.

Externalitzar-nos el màrqueting i la comunicació us permetrà centrar-vos en el vostre negoci i delegar la resta de funcions al nostre equip.

Oferim atenció personalitzada a domicili, resposta immediata i seguiment permanent de cada client.

1 thoughts on “Què oferim

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.