networking · trabajo

5 futures feines de nova creació / 5 futuros empleos de nueva creación

Els temps canvien i també les feines. S’adapten a l’evolució tecnològica i també a les necessitats del mercat. Quines són les futures feines de nova creació? Algunes d’elles ja estan presents en el nostre dia a dia:

  • Director de felicitat: responsable d’afavorir un bon clima laboral i motivar els treballadors. Ha de ser una persona líder i amb empatia. Actualment empreses com Carrefour i Decathlon ja compten amb ell.
  • Programador quàntic: persona amb coneixements de programació, física i química que ha de desenvolupar programari per a màquines que operen amb mecànica quàntica.
  • Director d’estratègies d’inclusió: responsable de desenvolupar el potencial de tots els treballadors. Empreses com Netflix ja compten amb aquest perfil.
  • Arquitecte d’internet de les coses: persona amb formació en informàtica i habilitats en comunicació i negociació que s’encarrega de dissenyar l’estructura d’internet de les coses de l’empresa.
  • Director de l’ecosistema: persona amb coneixements per crear aliances i dinàmiques de la industria i l’ecosistema de la companyia.

esp_ Los tiempos cambian y también los trabajos. Se adaptan a la evolución tecnológica y también a las necesidades del mercado. Cuáles son los futuros trabajos de nueva creación? Algunas de ellos ya están presentes en nuestro día a día:

  • Director de felicidad: responsable de favorecer un buen clima laboral y motivar los trabajadores. Tiene que ser una persona líder y con empatía. Actualmente empresas como Carrefour y Decathlon ya cuentan con él.
  • Programador cuántico: persona con conocimientos de programación, física y química que tiene que desarrollar software para máquinas que operan con mecánica cuántica.
  • Director de estrategias de inclusión: responsable de desarrollar el potencial de todos los trabajadores. Empresas como Netflix ya cuentan con este perfil.
  • Arquitecto de internet de las cosas: persona con formación en informática y habilidades en comunicación y negociación que se encarga de diseñar la estructura de internet de las cosas de la empresa.
  • Director del ecosistema: persona con conocimientos para crear alianzas y dinámicas de la industria y el ecosistema de la compañía.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.