social media

Tendències en xarxes socials 2019 / Tendencias en redes sociales 2019

Quines són les tendències en xarxes socials pel proper any 2019? Quins canvis viurem? Quina serà l’evolució del social media?

  1. Streaming: la connexió a Internet mitjançant diferents aparells ha tret importància a la televisió com a centre d’interès i com a mitjà per compartir moments. Internet està canviant el negoci de la televisió per sempre. Internet ha demostrat ser una amenaça per als guanys del monopoli de la televisió.
  2. Connexió: a través de les xarxes socials podrem estar connectats a tots els serveis i productes. Els botons permeten que els gegants de les xarxes socials es connectin directament amb tots els serveis i que tinguin una idea dels seus comportaments fora dels cercles de publicacions socials.
  3. L’opció de vídeo en directe i social stories està en augment. Els serveis de vídeo en directe de YouTube, Facebook i Instagram és el el futur per a l’intercanvi digital i la narració d’històries de vida. Per a l’any 2019, el vídeo representarà un sorprenent 80 per cent de tot el tràfic d’internet i, com era d’esperar, dos de cada tres anunciants esperen que el vídeo constitueixi la majoria del seu contingut en el futur proper.

Més informació.

interaction-1233873_1920

esp_  ¿Cuáles son las tendencias en redes sociales para el próximo año 2019? Qué cambios viviremos? ¿Cuál será la evolución del social media?

  1. Streaming: la conexión en Internet mediante diferentes aparatos ha restado importancia a la televisión como centro de interés y como medio para compartir momentos. Internet está cambiando el negocio de la televisión por siempre jamás. Internet ha demostrado ser una amenaza para las ganancias del monopolio de la televisión.
  2.  Conexión: a través de las redes sociales podremos estar conectados a todos los servicios y productos. Los botones permiten que los gigantes de las redes sociales se conecten directamente con todos los servicios y que tengan una idea de sus comportamientos fuera de los círculos de publicaciones sociales.
  3.  La opción de vídeo en directo y social stories está en aumento. Los servicios de vídeo en directo de YouTube, Facebook y Instagram es el futuro para el intercambio digital y la narración de historias de vida. Para el año 2019, el vídeo representará un sorpresivo 80 por ciento de todo el tráfico de internet y, como era de esperar, dos de cada tres anunciantes esperan que el vídeo constituya la mayoría de su contenido en el futuro cercano.

Más información.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.