google

Què es pot fer amb un Google Home? / ¿Qué se puede hacer con un Google Home?

Només si disposes de Chromecast, endolls o bombetes intel·ligents

Sólo si dispones de Chromecast, enchufes o bombillas inteligentes

Google Home és un altaveu intel·ligent de Google, que ha arribat fa pocs mesos a l’Estat espanyol. El preu oscil·la dels 49€ de l’aparell mini fins als 129€.

Els grans avantatges que ofereix Google Home es troba condicionada per la presència d’altres aparells intel·ligents que tinguem en la llar. Si no disposem d’un Chromecast, endolls o bombetes intel·ligents el partit que se li pot a aquest aparell es limita considerablement i es converteix en una extensió de l’assistent de Google present en el nostre telèfon Android, que també es pot manejar per veu.

En aquest cas, podrem preguntar-li per aspectes com l’agenda, cites, programar el despertador per veu, consultar el temps que trigarem a arribar al nostre lloc de treball, buscar comerços, afegir productes a la nostra llista de la compra…

En canvi, si disposem d’una televisió amb Chromecast o de qualsevol altre aparell (o endoll intel·ligent) podrem ampliar el ventall d’activitats incloent activitats com encendre i apagar la televisió, navegar pels seus diferents canals, engegar electrodomèstics, ventiladors, la calefacció, l’aire condicionat, etc.

Així mateix, si es compta amb més d’un aparell es poden utilitzar de manera sincronitzada per realitzar anuncis a persones que es trobin a una altra habitació.

Informació: http://www.elmundo.es/tecnologia/2018/06/19/5b2914f7268e3e97208b45dd.html


esp_ Google Home es un altavoz inteligente de Google, que ha llegado hace pocos meses al Estado español. El precio oscila de los 49€ del aparato mini hasta los 129€.

Gran parte de las posibilidades que ofrece Google Home se encuentra condicionada por la presencia de otros aparatos inteligentes que tengamos en el hogar. Si no disponemos de un Chromecast, enchufes o bombillas inteligentes el partido que se le puede a este aparato se limita considerablemente y se convierte en una extensión del asistente de Google presente en nuestro teléfono Android, que también se puede manejar por voz.

En este caso, podremos preguntarle por aspectos como la agenda, citas, programar el despertador por voz, consultar el tiempo que tardaremos en llegar a nuestro lugar de trabajo, buscar comercios, añadir productos a nuestra lista de la compra, preguntarle por comparaciones entre sistemas métricos o hacerle preguntas sencillas como: ¿Cuáles son los porteros de Japón en este Mundial? para que el aparato nos responda.

En cambio, si disponemos de una televisión con Chromecast o de cualquier otro aparato (o enchufe inteligente) podremos ampliar el abanico de actividades incluyendo actividades como encender y apagar la televisión, navegar por sus distintos canales, poner en marcha electrodomésticos, ventiladores, la calefacción, el aire acondicionado, etc.

Asimismo, si se cuenta con más de un aparato se pueden utilizar de manera sincronizada para realizar anuncios a personas que se encuentren en otra habitación.

Información: http://www.elmundo.es/tecnologia/2018/06/19/5b2914f7268e3e97208b45dd.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.