Instagram

Has provat Instagram web? / ¿Has probado Instagram web?

Al principi Instagram era 100% mòbil, però després va aparèixer la versió web que permetia mirar les fotos. Després es van afegir comentaris. I ara, Instagram permet veure històries des de la web i fins i tot poder crear-les des del navegador.

A Instagram.com pots observar que la versió web de Instagram és molt similar a la qual uses en el mòbil.

Les fotos apareixen al centre i en una grandària gran. Les icones que solen aparèixer en la part de baix a Instagram web se situen en la part superior dreta, i les històries que normalment apareixen a dalt, a Instagram web apareixen en la part dreta.

A l’hora de donar likes a una foto o deixar un comentari pots fer-ho de la mateixa forma que en l’aplicació mòbil usant les icones situades sota el contingut.

Què no pots fer des d’Instagram web

  • Pujar imatges, vídeos o stories des de la versió web: Instagram web no permet pujar cap tipus de contingut des de l’ordinador. Sí es pot visualitzar el contingut propi i de tercers però no pujar-ho.
  • Enviar missatges directes, usar la icona de direct o comentar les stories.
  • Donar likes als comentaris: Els comentaris no permeten l’opció de donar a like. Aquesta opció desapareix en la versió d’ordinador d’Instagram.

Informació de: https://metricool.com/es/instagram-web/


esp_ Al principio Instagram era 100% móvil, pero después apareció la versión web que permitía mirar las fotos. Después se añadieron comentarios. Y ahora, Instagram permite ver historias desde la web e incluso poder crearlas desde el navegador móvil.

En Instagram.com puedes observar que la versión web de Instagram es muy similar a la que usas en el móvil.

Las fotos aparecen en el centro y en un tamaño grande. Los iconos que suelen aparecer en la parte de abajo en Instagram web se sitúan en la parte superior derecha, y las historias que normalmente aparecen arriba, en Instagram web aparecen en la parte derecha.

A la hora de dar likes a una foto o dejar un comentario puedes hacerlo de la misma forma que en la aplicación móvil usando los iconos situados debajo del contenido.

Qué no puedes hacer desde Instagram web

  • Subir imágenes, vídeos o stories desde la versión web: 
    Instagram web no permite subir ningún tipo de contenido desde el ordenador. Sí se puede visualizar el contenido propio y de terceros pero no subirlo.
  • Enviar mensajes directos, usar el icono de direct o comentar las stories: Las conversaciones con otros o el mandar contenido con direct no existe desde la versión web de Instagram.
  • Dar likes a los comentarios: Los comentarios no permiten la opción de dar a like. Esta opción desaparece en la versión de ordenador de Instagram.

Información de: https://metricool.com/es/instagram-web/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.