Uncategorized

Consell per a botiga online/ Consejo para tienda online

Google Merchant Center és l’eina que t’ajudarà a pujar les dades de la teva botiga i dels teus productes a Google per posar-los a disposició dels anuncis i dels teus altres serveis. Per això necessites enllaçar el teu compte de Google AdWords i de Merchant Center.

En connectar les dues comptes, podràs publicitar els teus productes en forma d’anuncis de compres a AdWords. Just el que necessites per donar resposta a aquest nou tipus d’anuncis que tant èxit té. Els anuncis de la llista de productes d’AdWords extreuen tota la informació directament des del feed de compres. Informació de la teva producte, inclosa la marca, el preu, la disponibilitat, etc.

Els anuncis de Shopping permeten als compradors trobar ràpida i fàcilment els seus productes a Google. Els anuncis de Shopping ofereixen els següents avantatges:

  • Permet atraure un major nombre de compradors potencials. Arribi als compradors mentre busquen articles que comprar a Google.
  • Permet controlar les dades dels articles. Mantingui actualitzada la informació dels productes perquè els seus clients trobin els articles que estan buscant en cada moment.

A l’enllaçar els comptes de Google Ads i de Merchant Center, pots mostrar els seus productes directament als usuaris amb anuncis de Shopping.

unnamed

cast_ Google Merchant Center es la herramienta que te ayudará a subir los datos de tu tienda y de tus productos a Google para ponerlos a disposición de los anuncios y de tus otros servicios. Para eso necesitas enlazar tu cuenta de Google AdWords y de Merchant Center.

Al conectar las dos cuentas, podrás publicitar tus productos en forma de anuncios de compras en AdWords. Justo lo que necesitas para dar respuesta a este nuevo tipo de anuncios que tanto éxito tiene. Los anuncios de la lista de productos de AdWords extraen toda la información directamente desde el feed de compras. Información de tu producto, incluida la marca, el precio, la disponibilidad, etc.

Los anuncios de Shopping permiten a los compradores encontrar rápida y fácilmente sus productos en Google. Los anuncios de Shopping ofrecen las siguientes ventajas:

  • Permite atraer a un mayor número de compradores potenciales. Llegue a los compradores mientras buscan artículos que comprar en Google.
  • Permite controlar los datos de los artículos. Mantenga actualizada la información de los productos para que sus clientes encuentren los artículos que están buscando en cada momento.

Al enlazar sus cuentas de Google Ads y de Merchant Center, puede mostrar sus productos directamente a los usuarios con anuncios de Shopping.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.