Marqueting

10 consells per escollir què estudiar / 10 consejos para escoger qué estudiar

La professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC, Nati Cabrera dóna alguns consells per a fer una bona tria partint de la base que la millor facultat és la que encaixa més bé amb els nostres valors, preferències i manera de veure el món.

  1. Què vull? Per a què serveixo?  Què puc fer? En aquest ordre són les tres preguntes bàsiques que, segons Cabrera, l’estudiant s’hauria de fer abans de decantar-se per uns estudis i una universitat. Seguir la vocació, deixant de banda l’alta o baixa ocupabilitat, detectar els punts forts, sigui amb l’ajuda de professors que orientin l’estudiant o amb els recursos que posen a l’abast institucions o administracions públiques —per exemple webs com Educaweb, que donen recursos per a fer un autodiagnòstic per a descobrir les pròpies capacitats i ser conscient de les notes de tall—, ajudaran el futur universitari a decantar-se per uns estudis o una facultat.

Llegeix l’entrada completa

esp_  La profesora de los Estudios de Psicología y Ciencias de la Educación de la UOC, Nati Cabrera, da algunos consejos para hacer una buena elección partiendo de la base de que la mejor facultad es la que encaja mejor con nuestros valores, preferencias y manera de ver el mundo.

  1. ¿Qué quiero ?, ¿para qué sirvo ?, y ¿qué puedo hacer? En este orden son las tres preguntas básicas que, según Cabrera, el estudiante debería hacerse antes de decantarse por unos estudios y una universidad. Seguir la vocación, dejando de lado la alta o baja empleabilidad, detectar los puntos fuertes, sea con la ayuda de profesores que orienten el o con los recursos que ponen al alcance instituciones o administraciones públicas -por ejemplo webs como Educaweb, que dan recursos para hacer un autodiagnóstico para descubrir las propias capacidades y ser consciente de las notas de corte-, ayudarán al futuro universitario a decantarse por unos estudios o una facultad.

Lee la entrada completa

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.