Emprenedoria · Empreneduria · trabajo

Què és l’economia de plataformes? / ¿Qué es la economía de plataformas?

Deliveroo, Uber, Cabify, Mechanical Turk o Glovo són negocis que formen part del que es coneix com a economia de plataformes. A través d’elles les empreses contracten puntualment treballadors per a fer petites tasques per a les quals els mateixos empleats han de posar els mitjans.
L’economia de plataformes es desenvolupa tant a empreses amb treballadors de baixa qualificació com d’alta, com és el cas de GitHub, dedicada al desenvolupament de programari que contracta programadors que treballen des de casa.  Segons l’informe Work in the European Gig Economy, el nombre de persones que obtenen més de la meitat dels seus ingressos de la seva participació en plataformes oscil·la entre l’1,6% de la població holandesa i el 3,5% de la suïssa.
la-economia-de-las-plataformas-como-base-del-crecimiento-empresarial
esp_ Deliveroo, Uber, Cabify, Mechanical Turk o Glover son negocios que forman parte de lo que se conoce como economía de plataformas. A través de ellas las empresas contratan puntualmente trabajadores para hacer pequeñas tareas para las que los mismos empleados deben poner los medios.

La economía de plataformas se desarrolla tanto a empresas con trabajadores de baja calificación como de alta, como es el caso de GitHub, dedicada al desarrollo de software que contrata programadores que trabajan desde casa. Según el informe Work in the European Gig Economy, el número de personas que obtienen más de la mitad de sus ingresos de su participación en plataformas oscila entre el 1,6% de la población holandesa y el 3,5% de la suiza.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.