social media

Com compartir enllaços de manera ordenada / Cómo compartir enlaces de manera ordenada

Els usuaris podem trobar tot tipus de continguts interessants al web que després, gràcies a una sèrie de plataformes socials, podem guardar i organitzar de diferents maneres segons vegem convenient, tenint posteriorment l’oportunitat de poder compartir-los amb els nostres contactes.

L’eina Wakelet ens permet crear col·leccions (privades o públiques) en les quals emmagatzemar enllaços de tot tipus. D’aquesta manera, podem organitzar informació en diferents projectes que tenim la possibilitat de modificar al llarg del temps.

Una vegada que hàgim creat una col·lecció, podem afegir enllaços de manera molt còmoda, podent canviar la imatge de fons i de cada element que apareix en la llista.

L’eina Wakelet ens permet ordenar els enllaços a qualsevol moment i, a més de compartir la col·lecció mitjançant un enllaç, també compta amb un botó per incrustar el codi i que aparegui a una altra pàgina.

 

esp_ Los usuarios podemos encontrar todo tipos de contenidos interesantes en Internet que después, gracias a una serie de plataformas sociales, podemos guardar y organizar de diferentes maneras según veamos conveniente, teniendo posteriormente la oportunidad de poder compartirlos con nuestros contactos.

La herramienta Wakelet nos permite crear colecciones (privadas o públicas) en las cuales almacenar enlaces de todo tipos. De este modo, podemos organizar información en diferentes proyectos que tenemos la posibilidad de modificar a lo largo del tiempo.

Una vez que hayamos creado una colección, podemos añadir enlaces de manera muy cómoda, pudiendo cambiar la imagen de fondo y de cada elemento que aparece en la lista.

La herramienta Wakelet nos permite ordenar los enlaces en cualquier momento y, además de compartir la colección mediante un enlace, también cuenta con un botón para incrustar el código y que aparezca en otra página.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.