Uncategorized

Festa del Temps / Fiesta del Tiempo

Saps què és el Banc de temps? Un Banc de Temps és una eina amb la qual un grup de persones pot crear una alternativa econòmica social. En un Banc de Temps s’intercanvien habilitats entre els membres sense utilitzar diners, únicament es comptabilitzen les hores de servei prestat i rebut.

T’ho has plantejat mai? Què et sembla la idea?

A la nostra ciutat, Lleida, aquest dissabte fan una festa per difondre les activitats que al llarg de l’any es realitzen des del Banc del temps de Lleida i donar a conèixer aquesta  entitat enfocada a promoure l’ajuda mútua entre les persones i l’economia col·laborativa a la nostre ciutat des de ja fa 4 anys i que s’ha consolidat força al llarg d’aquests anys.

 

festa del temps

esp_ ¿Sabes qué es el Banco de tiempo? Un Banco de Tiempo es una herramienta con la que un grupo de personas puede crear una alternativa económica social. En un Banco de Tiempo intercambian habilidades entre los miembros sin utilizar dinero, únicamente se contabilizan las horas de servicio prestado y recibido.

¿Te lo has planteado alguna vez? ¿Qué te parece la idea?

En nuestra ciudad, Lleida, este sábado hacen una fiesta para difundir las actividades que a lo largo del año se realizan desde el Banco del tiempo de Lleida y dar a conocer esta entidad enfocada a promover la ayuda mutua entre las personas y la economía colaborativa en nuestra ciudad desde hace 4 años y que se ha consolidado fuerza a lo largo de estos años.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.