Varios

Pint of Science 2018

Coneixes Pint of Science?

Es tracta d’un festival que té com a objectiu oferir xerrades interessants, divertides, importants, sobre les últimes investigacions científiques, en un format accessible al públic. I tot això en un bar!

Es tracta d’una organització sense ànim de lucre, dirigida per voluntaris, i que va ser creada per una comunitat d’investigadors de postgrau i postdoctorals en 2012. El festival se celebra anualment durant tres dies simultàniament en bars de tot el món.

Per primer cop, un grup de persones relacionades amb l’àmbit de la ciència hanem posat en marxa la iniciativa Pint of Science‘ a Lleida. Els dies que es farà simultàniament a tot Europa és del 14 al 16 de maig i a Lleida tindrà lloc al Cafè del Teatre, de les 19.00 a les 21.00 hores.

A l’Estat espanyol, la iniciativa s’articula des de l’Associació de Divulgació Científica “Pint of Science Espanya” amb seu a Vitòria-Gasteiz, creada amb el propòsit d’organitzar aquest festival. La formem persones que en el nostre temps lliure i sense cap ànim de lucre, ens dediquem a reclutar noves ciutats per al festival, sempre en relació estreta amb la resta de països.

 Si vols saber en quines ciutat tindrà lloc, visita el web Pint of Science.
Se trata de un festival que tiene como objetivo ofrecer charlas interesantes, divertidas, importantes, sobre las últimas investigaciones científicas, en un formato accesible al público. Y todo ello en un bar!

Se trata de una organización sin ánimo de lucro, dirigida por voluntarios, y que fue creada por una comunidad de investigadores de postgrado y postdoctorales en 2012. El festival se celebra anualmente durante tres días simultáneamente en bares de todo el mundo.

Por primera vez, un grupo de personas relacionadas con el ámbito de la ciencia Hanem puesto en marcha la iniciativa ‘Pint of Science’ en Lleida. Los días que se hará simultáneamente en toda Europa es del 14 al 16 de mayo y en Lleida tendrá lugar en el Café del Teatro, de las 19.00 a las 21.00 horas.

En España, la iniciativa se articula desde la Asociación de Divulgación Científica “Pint of Science España” con sede en Vitoria-Gasteiz, creada con el propósito de organizar este festival. La formamos personas que en nuestro tiempo libre y sin ánimo de lucro, nos dedicamos a reclutar nuevas ciudades para el festival, siempre en relación estrecha con el resto de países.

Si quieres saber en qué ciudad tendrá lugar, visita la web Pint of Science.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.