blocs

El blog de l’IRBLleida

L’IRBLleida compta amb una pàgina web pròpia, www.irblleida.org , on trobar informació sobre la seva organització, els grups de recerca, formació o notícies, entre d’altres.

Però el web de l’IRBLleida no pot incloure d’altres informacions com per exemple quina és la funció dels serveis científico-tècnics i perquè són necessaris en un centre de recerca, què és un centre de recerca i perquè serveix, o les característiques d’una malaltia com l’Atàxia de Friedreich.

irblleida12

Per tot això, s’ha posat en marxa, el blog de l’IRBLleida. Un espai informatiu que compta  amb dues categories: malalties, on s’expliquen les característiques d’algunes malalties de les quals es fa recerca, i funcionalitat, on es dona resposta a les funcions dels centres de recerca.

Avui ens fem ressò d’aquest blog per si voleu visitar-lo.

esp_  El IRBLleida cuenta con una página web propia, www.irblleida.org, donde encontrar información sobre su organización, los grupos de investigación, formación o noticias, entre otros.

Pero el web del IRBLleida no puede incluir otras informaciones como por ejemplo cuál es la función de los servicios  científico-técnicos y porque son necesarios en un centro de investigación, qué es un centro de investigación y porque sirve, o las características de una enfermedad como la Ataxia de  Friedreich.

Por todo esto, se ha puesto en marcha, el blog del IRBLleida. Un espacio informativo que cuenta con dos categorías: enfermedades, donde se explican las características de algunas enfermedades de las cuales se hace investigación, y funcionalidad, donde se mujer respondida a las funciones de los centros de investigación.

Hoy nos hacemos eco de este blog por sí queréis visitarlo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.