RRHH

‘Team building’ per a la millora de l’equip de treball / para la mejora del equipo de trabajo

Fomentar el treball en equip i millorar el rendiment o augmentar la satisfacció dels empleats són només alguns dels beneficis que experimenta una empresa quan es programen activitats de team building amb certa regularitat. Al mercat podem trobar diferents varietats dissenyades exclusiva i estratègicament per millorar el rendiment dels equips i, a més, augmentar la satisfacció en establir relacions informals entre els professionals.

Randstad, empresa de Recursos Humans, ens parla d’alguns exemples de dinàmiques team building:

Tecnologia. Activitats variades amb la tecnologia com a protagonista, des ulleres de realitat augmentada o realitat virtual, fins a l’ús de drones i el seu muntatge.

Cooking. Assistir a una classe de cuina amb els companys obre un nou canal de comunicació per impulsar la complicitat allunyats de la rutina laboral.

Lipdub. Consisteix a realitzar un vídeo musical sincronitzant passos de ball amb playback. Amb aquesta activitat els empleats es desinhibeixen i creen llaços de confiança.

Paintball. Aquesta coneguda activitat funciona molt bé per a fomentar una competitivitat sana a través de l’esport i l’estratègia. L’objectiu és “eliminar” a tots els jugadors del bàndol contrari recreant un camp de batalla amb armes que disparen boles de pintura.

Escape rooms. La dinàmica obliga els participants a fer servir tota mena d’habilitats intel·lectuals i, més important encara, a treballar en equip, ja que els reptes que se solen plantejar estan pensats perquè una persona no pugui resoldre’ls per si sola. L’objectiu és clar: sortir d’una habitació tancada amb temps límit d’una hora.

Blog-Corporate-One-Day-Team-Outing-and-team-building

esp_ Fomentar el trabajo en equipo y mejorar el rendimiento o aumentar la satisfacción de los empleados son solo algunos de los beneficios que experimenta una empresa cuando se programan actividades de team building con cierta regularidad. En el mercado podemos encontrar distintas variedades diseñadas exclusiva y estratégicamente para mejorar el rendimiento de los equipos y, además, aumentar la satisfacción al establecer relaciones informales entre los profesionales.

Randstad, empresa de Recursos Humanos, nos habla de algunos ejemplos de dinámicas team building:

– Tecnología. Actividades variadas con la tecnología como protagonista, desde gafas de realidad aumentada o realidad virtual, hasta el uso de drones y su montaje.

– Cooking. Asistir a una clase de cocina con los compañeros abre un nuevo canal de comunicación para impulsar la complicidad alejados de la rutina laboral.

– Lipdub. Consiste en realizar un vídeo musical sincronizando pasos de baile con playback. Con esta actividad los empleados se desinhiben y crean lazos de confianza.

Paintball. Esta conocida actividad funciona muy bien para fomentar una competitividad sana a través del deporte y la estrategia. El objetivo es “eliminar” a todos los jugadores del bando contrario recreando un campo de batalla con armas que disparan bolas de pintura.

Escape rooms. La dinámica obliga a los participantes a usar todo tipo de habilidades intelectuales y, más importante aún, a trabajar en equipo, ya que los retos que se suelen plantear están pensados para que una persona no pueda resolverlos por sí sola. El objetivo es claro: salir de una habitación cerrada con tiempo límite de una hora.

Fuente: Randstad

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.