Twitter

Com visualitzar els tuits durant un acte? / ¿Cómo visualizar los tuits durante un acto?

Organitzes una presentació, un congrés, un acte important o qualsevol altre esdeveniment i vols que els usuaris interactuïn i seguin presents durant l’acte.  Creus que les xarxes socials et poden ajudar. En concret, Twitter, la xarxa social de la immediatesa i la rapidesa. Com visualitzar els tuits durant aquest acte? Amb una eina: www.visibletweets.com.

Durant la conferència, una pantalla s’ubica davant dels assistents i es destina a mostrar els tuits que la gent realitza amb el #hashtag de l’event. Mitjançant el web www.visibletweets.com i el seu simple mecanisme, es pot personalitzar com apareixen tots aquests tuits.

esp_ Organizas una presentación, un congreso, un acto importante o cualquier otro evento y quieres que los usuarios interactúen y se sienten presentes durante el acto. Crees que las redes sociales pueden ayudarte. En concreto, Twitter, la red social de la inmediatez y la rapidez. Cómo visualizar los tuits durante este acto? Con una herramienta: www.visibletweets.com.

Durante la conferencia, una pantalla se ubica frente a los asistentes y se destina a mostrar los tuits que la gente realiza con el #hashtag del evento. Mediante la web wwww.visibletweets.com y su simple mecanismo, se puede personalizar como aparecen todos estos tuits.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.