Aplicacions · APP

3 aplicacions per llegir ebooks / 3 aplicaciones para leer ebooks

Els dispositius mòbils ens permeten la possibilitat de gaudir de la lectura en qualsevol moment i lloc. Per a fer-ho, Internet ens ofereix tres aplicacions que permeten la lectura d’aquests llibres electrònics.

  • Aldiko:  aplicació gratuïta per a la lectura de llibres. El tipus d’arxiu recomanat per a llibres digitals és el epub. N’hi ha de pagament i gratis.
  • Kobo: creat el desembre de 2009, el Rakuten Kobo Inc., amb seu a Toronto, és un dels serveis de eReading de més ràpid creixement del món, oferint més de 5 milions de llibres electrònics i revistes a milions d’usuaris de tot el món.Kobo ofereix la millor experiència de lectura digital, oferint un dels catàlegs més grans del món amb milions de títols, premis eReaders i aplicacions de primer nivell. Kobo és propietat de l’empresa de comerç electrònic Rakuten Inc.
  • Wattpad: a Wattpad tot és de franc: la comunitat de lectors i escriptors més nombrosa del món. Tant si estàs en línia com si no, pots llegir d’una tirada sense amoïnar-te de descarregar PDFs. Mira com els altres reaccionen a aquest gir descabellat. Els comentaris entre línies de Wattpad et permeten compartir pensaments i interaccionar amb el relat que estàs llegint. Per qualsevol relat que vulguis explicar hi ha un lector esperant-te a Wattpad. De la ciència ficció a la novel·la romàntica, el teu relat pot ser el proper gran èxit.

esp_  Los dispositivos móviles nos permiten la posibilidad de disfrutar de la lectura en cualquier momento y lugar. Para hacerlo, Internet nos ofrece tres aplicaciones que permiten la lectura de estos libros electrónicos.

  • Aldiko: aplicación gratuita para la lectura de libros. El tipo de archivo recomendado para libros digitales es el epub. Las hay de pago y gratis.

  • Kobo: creado en diciembre de 2009, el Rakuten Kobo Inc., con sede en Toronto, es uno de los servicios de eReading de más rápido crecimiento del mundo, ofreciendo más de 5 millones de libros electrónicos y revistas a millones de usuarios de todo el món.Kobo ofrece la mejor experiencia de lectura digital, ofreciendo uno de los catálogos más grandes del mundo con millones de títulos, premios eReaders y aplicaciones de primer nivel. Kobo es propiedad de la empresa de comercio electrónico Rakuten Inc.

  • Wattpad: ofrecen libros gratis: la comunidad de lectores y escritores más numerosa del mundo. Tanto si estás en línea o no, puedes leer de un tirón sin preocuparte de descargar PDFs. Mira como los demás reaccionan a este giro descabellado. Los comentarios entre líneas de Wattpad te permiten compartir pensamientos e interaccionar con el relato que estás leyendo. Para cualquier relato que quieras explicar hay un lector esperándote a Wattpad. De la ciencia ficción a la novela romántica, tu relato puede ser el próximo gran éxito.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.