Aplicacions · APP

Què és PechaKucha? / ¿Qué es PechaKucha?

Busques fer una presentació diferent? Et presentem PechaKucha: 20 imatges x 20 segons.

PechaKuchaés un format de presentació en el qual s’exposa una presentació de manera senzilla i informal mitjançant 20 diapositives mostrades durant 20 segons cadascuna. La idea fonamental de PechaKucha és permetre compartir les presentacions de diversos presentadors durant una nit, mantenint un nivell d’interès i atenció alt mitjançant presentacions molt concises. Per a això es va crear el format 20 × 20 de PechaKucha: a cada presentador se li permet usar 20 diapositives, cadascuna de les quals és mostrada durant 20 segons. En total, cada presentació transcorre durant 6 minuts i 40 segons, després de la qual cosa es fa una breu pausa i el següent presentador puja a l’escenari. Cada esdeveniment consta normalment de 14 presentacions.

Originalment creat per Astrid Klein i Mark Dytham de Klein-Dytham Architecture (KDa) a Tòquio en 2003 com un punt de trobada per a joves emprenedors on poguessin mostrar les seves presentacions en públic i intercanviar opinions. Des de llavors, el format s’ha estès de manera viral a altres ciutats arreu del món.

El nom PechaKucha deriva d’un terme japonès que significa xerrameca.

El format 20 × 20 de PechaKucha està sent adoptat també en el món dels negocis, i algunes empreses ja estan restringint la durada de les seves presentacions a 6 minuts i 40 segons, reservant les preguntes i el diàleg per al final.

Aquest format d’exposició s’usa com a instrument per dur a terme presentacions de durada limitada: força al presentador a concentrar-se en el missatge, li permet una actuació ininterrompuda, i evita el tedi i avorriment que solen causar les llargues presentacions basades en diapositives als assistents.

https://es.wikipedia.org/wiki/PechaKucha#/media/File:PechaKucha-Night-Cluj-Editia-2-11.jpg

esp_ ¿Buscar hacer una presentación diferente? Te presentamos PechaKucha: 20 imágenes x 20 segundos.

PechaKucha es un formato de presentación en el cual se expone una presentación de manera sencilla e informal mediante 20 diapositivas mostradas durante 20 segundos cada una. La idea fundamental de PechaKucha es permitir compartir las presentaciones de diversos presentadores durante una noche, manteniendo un nivel de interés y atención alto mediante presentaciones muy concisas. Para ello se creó el formato 20×20 de Pechakucha: a cada presentador se le permite usar 20 diapositivas, cada una de las cuales es mostrada durante 20 segundos. En total, cada presentación transcurre durante 6 minutos y 40 segundos, tras lo cual se hace una breve pausa y el siguiente presentador sube al escenario. Cada evento consta normalmente de 14 presentaciones.

Originalmente creado por Astrid Klein y Mark Dytham de Klein-Dytham Architecture (KDa) en Tokio en 2003 como un punto de encuentro para jóvenes emprendedores donde pudiesen mostrar sus presentaciones en público e intercambiar opiniones. Desde entonces, el formato se ha extendido de manera viral a otras ciudades alrededor del mundo.

El nombre PechaKucha deriva de un término japonés que significa cháchara o parloteo.

El formato 20×20 de PechaKucha está siendo adoptado también en el mundo de los negocios, y algunas empresas ya están restringiendo la duración de sus presentaciones a 6 minutos y 40 segundos, reservando las preguntas y el diálogo para el final.

Este formato de exposición se usa como instrumento para llevar a cabo presentaciones de duración limitada: fuerza al presentador a concentrarse en el mensaje, le permite una actuación ininterrumpida, y evita el tedio y aburrimiento que suelen causar las largas presentaciones basadas en diapositivas a los asistentes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.