Aplicacions · APP

Com treballar a l’aula amb dispositius mòbils? / ¿Cómo trabajar en el aula con dispositivos móviles?

Com treballar a l’aula amb dispositius mòbils? Amb aplicacions pensades per aconseguir-ho, com Socrative.

Socrative és una aplicació nascuda el 2010 al MIT, als Estats Units, de la mà d’un professor que va decidir utilitzar els dispositius mòbils a l’aula com a suport per a les classes i no lluitar per eradicar-los de les mans dels seus estudiants durant les seves hores lectives.

L’aplicació és un gestor de la participació dels estudiants a l’aula en temps real. Permet fer test, avaluacions, activitats, etc. i manejar les dades pel docent. Així, Socrative  té una app específica per al docent i una altra per a l’alumne. Està disponible en l’App Store, botiga web, Google Play i Amazon, així com a la web http://www.socrative.com amb accés diferenciat per a tots dos, el que permet adaptar-se als dispositius i recursos de cada persona. Si s’està treballant en remot amb els estudiants també és possible utilitzar-lo per crear classes específiques i recollir la informació.

Socrative permet la connexió instantàniament amb els estudiants a mesura que passa l’aprenentatge. Valora ràpidament els estudiants amb activitats preparades o preguntes sobre la marxa per obtenir una visió immediata de la comprensió dels estudiants. Amb aquesta informació, el professor utilitza els resultats que s’han omplert automàticament per determinar el millor enfocament instruccional per a l’aprenentatge amb més eficàcia.

Informació de: plataformaproyecta.org

esp_  Como trabajar en el aula con dispositivos móviles? Con aplicaciones pensadas para conseguirlo, como Socrative.

Socrative es una aplicación nacida en 2010 en el MIT, en Estados Unidos., de la mano de un profesor que decidió utilizar los dispositivos móviles en el aula como apoyo para las clases y no luchar por erradicarlos de las manos de sus estudiantes durante sus horas lectivas.

La aplicación es un gestor de la participación de los estudiantes en el aula en tiempo real. Permite realizar test, evaluaciones, actividades, etc. y manejar los datos por el docente. Así, Socrative tiene una app específica para el docente y otra para el alumno. Está disponible en la App Store, Chrome Web Store, Google Play y Amazon, así como en la web http://www.socrative.com con acceso diferenciado para ambos, lo que permite adaptarse a los dispositivos y recursos de cada persona. Si se está trabajando en remoto con los estudiantes también es posible utilizarlo para crear clases específicas y recoger la información.

Socrative permite la conexión instantáneamente con los estudiantes a medida que pasa el aprendizaje. Valora rápidamente los estudiantes con actividades preparadas o preguntas sobre la marcha para obtener una visión inmediata de la comprensión de los estudiantes. Con esta información, el profesor utiliza los resultados que se han llenado automáticamente para determinar el mejor enfoque instruccional para el aprendizaje con más eficacia.

Información de: plataformaproyecta.org

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.