Ciencia

Com divulgar ciència a través de les xarxes socials / Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales

Alguns de vosaltres us encarregueu de la comunicació i xarxes socials en ciència. Per això, aprofitem l’oportunitat del bloc de MiMComunicació per conèixer l’obra de Javi Polinario, ‘Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales’.

Com explica l’autor, les xarxes socials i els blocs han demostrat ser bones eines de divulgació científica i, si s’utilitzen de forma adequada i s’aprofita tot el seu potencial, poden ajudar a divulgadors científics, institucions i investigadors, ja que ofereixen moltes oportunitats.

‘Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales’ és un manual que proporciona una visió global i teòrica dels principals conceptes de la comunicació científica en els mitjans socials. En ell es parla de ciència ciutadana, open access o mètriques alternatives, però també de marca personal, pla de continguts, realització de vídeos o comunitat online, entre d’altres aspectes. A més, compta amb la participació de 27 experts i divulgadors científics que aporten la seva experiència perquè sàpigues una mica més de la realitat que viu la ciència a les xarxes socials.

Per si vols fer-te amb ell: ‘Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales’

esp_ Algun@s de vosotr@s os encargais de la comunicación y redes sociales en ciencia. Por eso, aprovechamos la oportunidad del blog de MiMComunicació para conocer la obra de Javi Polinario, ‘Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales’.

Como explica el autor, las redes sociales y los blogs han demostrado ser buenas herramientas de divulgación científica y, si se utilizan de forma adecuada y se aprovecha todo su potencial, pueden ayudar a divulgadores científicos, instituciones e investigadores, ya que ofrecen muchas oportunidades.

‘Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales’ es un manual que proporciona una visión global y teórica de los principales conceptos de la comunicación científica en los medios sociales. En él se habla de ciencia ciudadana, open access o métricas alternativas, pero también de marca personal, plan de contenidos, realización de vídeos o comunidad online, entre otros aspectos. Además, cuenta con la participación de 27 expertos y divulgadores científicos que aportan su experiencia para que sepas un poco más de la realidad que vive la ciencia en las redes sociales.

Para si quieres hacerte con él: ‘Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales’

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.