Twitter

Twitter intenta evitar suicidis/Twitter intenta evitar suicidos

Twitter segueix prenent mesures per millorar la seguretat dels usuaris a la xarxa social. En aquesta oportunitat l’empresa ha decidit posar el focus en el suïcidi, i en particular als que de forma pública o privada sol·liciten a altres que es suïcidin o els animen a suïcidar-se. La companyia va emetre un tuit en què adverteix que es prendrà seriosament les sol·licituds d’autolesions -públiques o privades.

“Continuem oferint recursos a les persones que estan experimentant pensaments d’autolesions, està en contra de les nostres regles animar la gent a lesionar-ells mateixos. Des d’avui, pots reportar a un perfil, tuit o missatge directe per aquest tipus de contingut“, va escriure la empresa mitjançant el seu compte @TwitterSafety.

Creus que això pot ajudar a evitar-los?

twitter

esp_ Twitter sigue tomando medidas para mejorar la seguridad de los usuarios en la red social. En esta oportunidad la empresa ha decidido poner el foco en el suicidio, y en particular a quienes de forma pública o privada solicitan a otros que se suiciden o les animan a suicidarse. La compañía emitió un tuit en el que advierte que se tomará seriamente las solicitudes de autolesiones –públicas o privadas.

“Continuamos ofreciendo recursos a las personas que están experimentando pensamientos de autolesiones, está en contra de nuestras reglas animar a otros a lesionarse ellos mismos. Desde hoy, puedes reportar a un perfil, tuit o mensaje directo por este tipo de contenido”, escribió la empresa mediante su cuenta @TwitterSafety.

¿Crees que esto puede ayudar a evitarlos?

Fuente: Twitter /

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.