Tipografia

3 usos de la tipografia en el disseny de webs / 3 usos de la tipografía en el diseño de webs

La tipografia juga un paper molt important per a una marca. Les grans empreses ho saben i per això,  hi treballen amb l’objectiu que una tipografia es relacioni directament amb una marca, com ens expliquen a Unbounce.com.

Perquè treballar en la tipografia? A continuació i de la mà de Unbounce.com et donem 3 usos de la tipografia en el disseny de webs.

  1. Innovar: cal sorprendre al nostre seguidor i/o client. Encara que sembli un irreverència, fes proves utilitzant més de dos tipus de lletra en un paràgraf, trenca el criteri en les teves capçaleres, fes canvis…
  2. Despertar emocions: el missatge és important, però cal estar present a la memòria del client/seguidor. Per això, és imprescindible evocar emocions. Les tipografies tenen a veure amb la composició, l’harmonia i l’estat d’ànim: tot en un. En combinar els trets tipogràfics correctes amb la veu, l’estil i el to d’una marca, pots aguditzar l’enginy, l’humor o la serietat d’un text.
  3. Formar part del missatge: la tipografia ha de ser part del missatge. Si la tipografia funciona, no sempre es necessiten elements addicionals com imatges, fons o colors per reforçar el missatge. I de vegades, l’execució és tan impecable que els seguidors no necessita saber llegir per entendre per sentir el missatge darrere d’ella.

esp_ La tipografía juega un papel muy importante para una marca. Las grandes empresas lo saben y por eso, trabajan con el objetivo de que una tipografía se relacione directamente con una marca, como nos cuentan en Unbounce.com.

Porque trabajar en la tipografía? A continuación y de la mano de Unbounce.com te damos 3 usos de la tipografía en el diseño de webs.

  1. Innovar: sorprendre a tu seguidor y/o cliente. Aunque parezca un irreverencia, haz pruebas utilizando más de dos tipos de letra en un párrafo, rompe el criterio en tus cabeceras, haz cambios…

  2. Despertar emociones: el mensaje es importante, pero hay que estar presente en la memoria del cliente/seguidor. Por ello, es imprescindible evocar emociones. Las tipografías tienen que ver con la composición, la armonía y el estado de ánimo: todo en uno. Al combinar los rasgos tipográficos correctos con la voz, el estilo y el tono de una marca, puedes agudizar el ingenio, el humor o la seriedad de un texto.

  3. Formar parte del mensaje: la tipografía debe ser parte del mensaje. Si la tipografía funciona, no siempre se necesitan elementos adicionales como imágenes, fondos o colores para reforzar el mensaje. Y a veces, la ejecución es tan impecable que los seguidores no necesita saber leer para entender para sentir el mensaje detrás de ella.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.