social media · xarxes socials

4 eines claus per guanyar diners a les xarxes socials / 4 herramientas básicas para ganar dinero en redes sociales

Comencem el mes de febrer amb recursos útils per a la gestió de les xarxes socials. Gràcies al llibre ‘Cómo monetizar las redes sociales’, de Pedro Rojas i María Redondo, hem redescobert recursos per guanyar diners a les xarxes socials. Quines són les 4 eines claus per guanyar diners a les xarxes socials?

  • Easypromos: ja t’hem parlat anteriorment d’aquesta eina per crear concursos a Facebook, però volem aconsellar-te-la. Permet donar visibilitat, fidelitzar els clients, multiplicar seguidors i incrementar les visites al web i/o blog. Té un preu raonable per a crear els teus concursos.
  • Brand Rain: eina de clipping que et permet capturar notícies, monitoritzar posts i converses en xarxes socials. En definitiva, s’encarrega de buscar i filtrar per tu tota la informació que la teva empresa necessita per perfilar la teva estratègia, reconèixer la teva audiència i mesurar el teu èxit.
  • Qualitas Plaza: eina pensada per oferir una certificació de qualitat al teu web. Amb una acreditació ofereixes seguretat i qualitat als teus clients. Permet guanyar millora de presència de la teva marca al teu mercat.
  • Twitonomy: eina gratuïta que realitza un anàlisi ampli del teu compte de Twitter. Amb aquest anàlisi podràs saber la repercussió i difusió dels teus tuits, mencions, reuits, seguidors… També compta amb un mapa de localització geogràfica.

Aprofita els recursos que trobem a Internet per exprimir al màxim les xarxes socials i segueix MiM Comunicació per conèixer com fer-ho.

esp_ Empezamos el mes de febrero con recursos útiles para la gestión de las redes sociales. Gracias al libro ‘Cómo monetizar las redes sociales’, de Pedro Rojas y María Redondo, hemos redescubierto recursos para ganar dinero en las redes sociales. ¿Cuáles son las 4 herramientas claves para ganar dinero en las redes sociales?

  • Easypromos: ya te hemos hablado anteriormente de esta herramienta para crear concursos en Facebook, pero queremos aconsejartela. Permite dar visibilidad, fidelizar a los clientes, multiplicar seguidores e incrementar las visitas a la web y o blog. Tiene un precio razonable para crear tus concursos.

  • Brand Rain: herramienta de clipping que te permite capturar noticias, monitorizar posts y conversaciones en redes sociales. En definitiva, se encarga de buscar y filtrar por ti toda la información que tu empresa necesita para perfilar tu estrategia, reconocer tu audiencia y medir tu éxito.

  • Qualitas Plaza: herramienta pensada para ofrecer una certificación de calidad a tu web. Con una acreditación ofertas seguridad y calidad a tus clientes. Permite mejorar la presencia de tu marca en tu mercado.

  • Twitonomy: herramienta gratuita que realiza un análisis amplio de tu cuenta de Twitter. Con este análisis podrás saber la repercusión y difusión de tus tuits, menciones, reuits, seguidores … También cuenta con un mapa de localización geográfica.

Aprovecha los recursos que encontramos en Internet para exprimir al máximo las redes sociales y sigue MiM Comunicación para conocer cómo hacerlo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.