Bitcoins

Perquè els bitcoins estan de moda? / ¿Porqué los bitcoins están de moda?

Què és el bitcoin? Perquè està tan de moda?

El bitcoin és una moneda electrònica que serveix per intercanviar béns i serveis. Es tracta d’una moneda descentralitzada, de manera que no hi ha un emissor únic com pot ser el Banc Central Europeu o la Reserva Federal. I com a conseqüència ningú controla bitcoin, ja que hi ha multitud de persones a tot el món que dediquen recursos informàtics destinats a la mineria de moneda digital.

Cada bitcoin és un codi encriptat que s’associa a una adreça pertanyent a una persona.

I, perquè està tan de moda?

La moneda ha patit un increment considerable de valor, hi ha persones que potser van comprar un bitcoin per 50€ i actualment el seu valor és de 10.000 dòlars.  “El major risc que afrontem és saber si és una publicitat, una moda passatgera o ha arribat per quedar-se” va assegurar a Bloomberg Clayton Heijman, Ceo de Privium al Regne Unit, Holand i Hong Kong. “És el Tamagotchi de fa 20 anys?”, Es pregunta Heijman en referència al simulador de mascotes que va ser tota una fita en els 90, segons s’ha publicat.

Segons reflecteixen des Autonomous Research, els catalitzadors inclouen el “augment del coneixement a través dels mitjans, la millora tècnica dels protocols subjacents, els acords d’empreses per utilitzar la tecnologia, la riquesa global a la recerca de nous actius i de diversificació i la creació de nous mercats i la sortida als mateixos de noves monedes “.  Independentment que sigui una bombolla o no, el que sí que creuen els analistes és que la tecnologia que amaga sota, el bloc chain, té múltiples aplicacions que podran generar una riquesa de 400.000 milions a l’any.

BONUS: Ethereum

El Ethereum és un derivat de bitcoin que s’utilitza per fer contractes digitals. Es presenta com una “millora del bitcoin” ja que compta amb característiques especials i que gairebé amb total seguretat tindrà molts usos en multitud de sectors en un futur no molt llunyà.
esp_ ¿Qué es el Bitcoin? Porque está tan de moda?

El Bitcoin es una moneda electrónica que sirve para intercambiar Bienes y servicios. Se trata de una moneda descentralizada, por lo que no hay un emisor único como podría ser el Banco Central Europeo o la Reserva Federal. Y como consecuencia nadie controla Bitcoin, ha que hay multitud de personas en todo el mundo que dediquen recursos informáticos destinados a la minería de moneda digital.

Cada Bitcoin es un codifica encriptado que se asocia a una Dirección perteneciente a una persona.

Y, porque está tan de moda?

La moneda ha sufrido un incrementó considerable de valor, hay personas que tal vez compraron un Bitcoin por 50 € y actualmente su valor es de 10.000 dólares. “El mayor riesgo que afrontamos es saber si es una publicidad, una moda pasajera o ha llegado para quedarse” aseguró a Bloomberg Clayton Heijman, Ceo de Privium en Reino Unido, Holand y Hong Kong. “¿Es el Tamagotchi de hace 20 años?”, se pregunta Heijman en referencia al simulador de mascotas que fue todo un hito en los 90″, según se ha publicado.

Según reflejan desde Autonomous Research, los catalizadores incluyen el “aumento del conocimiento a través de los medios, la mejora técnica de los protocolos subyacentes, los acuerdos de empresas para usar la tecnología, la riqueza global en busca de nuevos activos y de diversificación y la creación de nuevos mercados y la salida a los mismos de nuevas monedas”.Independientemente de que sea una burbuja o no, lo que sí creen los analistas es que la tecnología que esconde debajo, el block chain, tiene múltiples aplicaciones que podrán generar una riqueza de 400.000 millones al año.


BONUS: Ethereum
El Ethereum es un derivado de Bitcoin que se utiliza para hacer contratos digitales. Es presenta como una “Mejora del Bitcoin” ya que cuenta con características especiales y que casi con total seguridad tendrá muchos usos en multitud de sectores en un futuro no muy lejano.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.