blocs

12 propostes originals per promocionar el teu blog / 12 propuestas originales para promocionar tu blog

Tens un blog, dediques esforços i temps a escriure entrades interessants per tu i també pels teus seguidors. Voldries arribar a més seguidors? Creus que et falta promocionar el teu blog? La següent infografia de nuriagarciacastro.es et proposa 12 maneres diferents de promocionar el teu blog de manera original.

Algunes d’elles són tan simples com posar la URL del teu blog a l’estat de Whatsapp i les altres suposen dedicar unes hores com per exemple ubicar-te a un lloc amb molta gent i canviar abraçades per visites al teu blog. Potser no totes funcionaran, però totes elles suposen poca inversió econòmica i molta imaginació.

esp_ Tienes un blog, dedicas esfuerzos y tiempo a escribir entradas interesantes para ti y también para tus seguidores. ¿Quieres llegar a más seguidores? ¿Crees que te falta promocionar tu blog? La siguiente infografía de nuriagarciacastro.es te propone 12 maneras diferentes de promocionar tu blog de manera original.

Algunas de ellas son tan simples como poner la URL de tu blog en el estado de Whatsapp y las demás suponen dedicar unas horas como por ejemplo ubicarte en un lugar con mucha gente y cambiar abrazos por visitas a tu blog. Quizás no todas funcionarán, pero todas ellas suponen poca inversión económica y mucha imaginación.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.