comunicacio

Eines per treballar en línia amb els col·laboradors / Herramientas para trabajar en línea con tus colaboradores colaborar

Hem entrat en la cultura de la col·laboració, la de “junts, ho aconseguirem”. Per a això, les eines tecnològiques són indispensables per aconseguir una comunicació efectiva entre col·laboradors. Però és imprescindible que una cultura col·laborativa reeixida resideixi en una cultura empresarial oberta. Anem a veure algunes eines imprescindibles per millorar aquest model col·lectiu:

Google Apps per a empreses: és un paquet d’aplicacions de col·laboració per a negocis, que ofereixen solucions de correu electrònic, calendari, videoconferència, documents de text, formularis i presentacions.

Office 365 de Microsoft: ofereixen serveis similars als de Google.

Zoho.com: incorpora una plataforma de gestió de relacions amb els clients (CRM) i un sistema de gestió de processos de negocis molt útil per a sectors més específics.

Bitrix24: plataforma que ofereix aplicacions per a recursos humans, xarxa social interna, gestió de tasques i calendaris compartits.

OnlyOffice: ofereix solucions per a gestió de projectes, diagrama de Gantt, edició de documents en línia i administració de diferents comptes de correu electrònic.

Webinar: es defineix com qualsevol activitat comunicativa (conferència, reunió, taller, etc …) que es recolza en plataformes de distribució de missatge i accés a internet. El tret més característic és la interacció que es produeix entre els participants.

cangrejo-1024x488

esp_ Hemos entrado en la cultura de la colaboración, la de “juntos, lo lograremos”. Para ello, las herramientas tecnológicas son indispensables para lograr una comunicación efectiva entre colaboradores. Pero es imprescindible que una cultura colaborativa exitosa resida en una cultura empresarial abierta. Vamos a ver algunas heramientas imprescindibles para mejorar ese modelo colectivo:

– Google Apps para empresas: es un paquete de aplicaciones de colaboración para negocios, que ofrecen soluciones de correo electrónico, calendario, videoconferencia, documentos de texto, formularios y presentaciones.

– Office 365 de Microsoft: ofrecen servicios similares a los de Google.

– Zoho.com: incorpora una plataforma de gestión de relaciones con los clientes (CRM) y un sistema de gestión de procesos de negocios muy útil para sectores más específicos.

– Bitrix24: plataforma que ofrece aplicaciones para recursos humanos, red social interna, gestión de tareas y calendarios compartidos.

– OnlyOffice: ofrece soluciones para gestión de proyectos, diagrama de Gantt, edición de documentos en línea y administración de distintas cuentas de correo electrónico.

– Webinar: se define como cualquier actividad comunicativa (conferencia, reunión, taller, etc…) que se apoya en plataformas de distribución de mensaje y acceso a internet. El rasgo más característico es la interacción que se produce entre los participantes.

Fuente: Ranstad

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.