social media

Quina és la xarxa social més utilitzada? / ¿Cuál es la red social más utilizada?

Serà Facebook, Twitter o potser una Sorprenent Google+? De totes les principals xarxes socials, quina és la xarxa social més utilitzada? Conèixer quina és la xarxa social més utilitzada et permet saber quina xarxa compta amb més fans o clients pel teu negoci. A continuació fem un petit resum de les xarxes socials més utilitzades a la nostra zona (deixem de banda les xarxes socials utilitzades a la Xina que amb el seu gran volum de població arrasen).

 1. Facebook: la xarxa social de Mark Zuckerberg, creada el 2005, segueix al peu del canó. tot i que apareixen crítiques a les xarxes que cada vegada es fa servir menys o els més joves decideixin no utilitzar-la amb assiduïtat, la veritat és que aquesta xarxa social continua intractable i es manté com la xarxa social més popular al món.
 2. WhatsApp: la missatgeria instantània s’ha convertit en la reina de les xarxes socials. Zuckerberg ho sap i per això, el febrer 2014 va comprar aquesta xarxa social que compta amb seguidores arreu del món, es calcula que més de 1.200 milions d’usuaris.
 3. YouTube: la missatgeria instantània i els vídeos són els punts forts de les xarxes socials. Per aquest motiu, YouTube és la tercera xarxa social en el rànquing. Els més joves són grans consumidores de vídeos. Una xarxa social que compta amb més de 1.000 milions d’usuaris.
 4. Messenger: una altra xarxa social de missatgeria es troba entre les 5 primeres. Mark Zuckerberg sembla que vol liderar-ho tot. Aquesta xarxa social s’ha convertit en una plataforma individual separada de Facebook.
 5. Instagram: una altra companyia comprada pel creador de Facebook. Es tracta de la xarxa social d’imatges per excel·lència, amb 600 milions d’usuaris. A més, incorpora noves funcionalitats de manera contínua.
 6. LinkedIn: la xarxa social de contactes professionals compta amb més de 450 milions d’usuaris. Està apostant per redissenyar super plataforma per ser més fàcil d’entendre per als usuaris.
 7. Twitter: es manté en el llistat de les xarxes socials més utilitzades. La plataforma dels 140 caràcters, compta amb més de 300 milions d’usuaris, però perd respecte anys anteriors.

esp_ ¿Será Facebook, Twitter o quizás una sorprendente Google+?  De totas las principales redes sociales, ¿cuál es la red social más utilizada? Conocer cuál es la red social más utilizada te permite saber qué red cuenta con más fans o clientes tuyos, tan sólo debes conocer sus características. A continuación hacemos un pequeño resumen de las redes sociales más utilizadas en nuestra zona (dejamos de lado las redes sociales utilizadas en China que con su gran volumen de población arrasan).

 1. Facebook: la red social de Mark Zuckerberg, creada en 2005, sigue al pie del cañón. Aunque aparezcan críticas en las redes que cada vez se usa menos o los más jóvenes decidan no utilizarla con asiduidad, la verdad es que esta red social continua intratable y se mantiene como la red social más popular en el mundo.
 2. Whatsapp: la mensajería instantánea ha llegado para convertirse en el rey de las redes sociales. Zuckerberg lo sabe y por eso, en febrero 2014 compró esta red social que cuenta con seguidores en todo el mundo, se calcula que más de 1.200 millones de usuarios.
 3. YouTube: la mensajería instantánea y los vídeos son los puntos fuertes de las redes sociales. Por este motivo, YouTube es la tercera red social en el ranking. Los más jóvenes son grandes consumidores de vídeos. Una red social que cuenta con más de 1.000 millones de usuarios. Seguro que tú no has podido resistirte y has visto algún vídeo.
 4. Messenger: otra red social de mensajería se cuela entre las 5 primeras. Mark Zuckerberg parece que quiere liderarlo todo. Esta red social se ha convertido en una plataforma individual separada de Facebook.
 5. Instagram: otra compañía comprada por el creador de Facebook. Se trata de la red social de imágenes por excelencia, con 600 millones de usuarios. Además, incorpora nuevas funcionalidades de manera continua.
 6. LinkedIn: la red social de contactos profesionales cuenta con más de 450 millones de usuarios. Está apostando por rediseñar su plataforma para ser más fácil de entender para los usuarios.
 7. Twitter: Twitter se mantiene en el listado de las redes sociales más utilizadas. La plataforma de los 140 caracteres, cuenta con más de 300 millones de usuarios, aunque pierde respecto años anteriores.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s