Email marketing

Quin és el millor moment per enviar un emailing? / ¿Cuál es el mejor momento para enviar un emailing?

Comencem mes de juliol fent un repàs de les entrades del blog MiM Comunicació que més interès han aixecat o que volem destacar per la seva actualitat i aplicabilitat.

esp_ Empezamos mes de julio haciendo un repaso de las entradas del blog MiM Comunicació que más interés han ocasionado o que queremos destacar por su actualidad y aplicabilidad.


Per calcular quan és el millor moment per enviar un mailing, el primer que cal dir és que no hi ha una fórmula secreta que faci que tots els teus emails tinguin èxit. Com en tota estratègia, el més important és conèixer al teu target. Has de fer un previ anàlisi de com és el seu dia a dia per poder encertar a l’hora de l’enviament.

És convenient saber que no tots els dies de la setmana el client actua de la mateixa manera. No tots els dies obre el correu a la mateixa hora i no sempre està disposat a prestar atenció als teus missatges.

esp_ Para calcular cuándo es el mejor momento para enviar un emailing, lo primero que hay que decir es que no hay una fórmula secreta que haga que todos tus emails tengan éxito. Como en toda estrategia, lo más importante es conocer a tu target. Tienes que hacer un previo análisis de cómo es su día a día para poder acertar a la hora del envío.

Es conveniente saber que no todos los días de la semana el cliente actúa de la misma manera. No todos los días abre el correo a la misma hora y no siempre está dispuesto a prestar atención a tus mensajes.

 

el-mejor-momento-para-enviar-un-email

Fuente: MDirector

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s