Instagram

Usa hashtags per augmentar els teus seguidors d’Instagram / Usa hashtags para aumentar tus seguidores en Instagram

Cada cop que publiques una imatge a Instagram, els teus seguidors més fidels cliquen la icona del cor. Aquests són els seguidors que ja tens fidelitzats. Però com aconseguir més seguidors a Instagram? La clau està en l’ús dels #hashtags.

La part més positiva dels hashtags d’Instagram és que fan que el teu contingut sigui més fàcil de trobar i incrementa les teves possibilitats de generar participació. Per tant, usar hashtags és una de les maneres més fàcils de fer créixer el teu públic d’Instagram. No obstant això, només funciona si adoptes l’enfocament correcte.
Instagram fa servir hashtags per categoritzar el contingut. Una gran analogia és pensar en com t’agradaria organitzar la paperassa en una oficina. Quan algú busca #salud, és com dir-li a Instagram que busqui la carpeta “Salut” i mostri les darreres publicacions que continguin aquesta paraula clau. I és molt important que utilitzi el coixinet #, sinó no trobarà res.
Tàctica a seguir:
– Fes un cop d’ull a la quantitat de hashtags que fan servir les influencers en la indústria i la teva competència en les seves publicacions.
– Fes un seguiment de la participació en les publicacions quan s’utilitzen diferents quantitats de hashtags.
– Usa hashtags que ja són tendència, és una forma popular de fer créixer l’audiència.
– Usa hashtags evergreen (que estan sempre al dia), com: # buenosdías #igersLleida, #instafood…

Has adoptar l’hàbit d’usar hashtags per a les paraules clau principals que esmentes en els teus publicacions. L’ús de paraules clau sense hashtags farà que Instagram no trobi la teva publicació. Instagram permet als usuaris incloure fins a 30 hashtags a cada publicació, però és una pràctica només incloure entre 5 i 10.

La segona part consisteix en mesurar i analitzar els resultats. Veure que #hashtags han funcionat millor. Hi ha diverses eines a Internet que poden ajudar-te en aquest pas.

esp_ Cada vez que publicas una imagen en Instagram, tus seguidores más fieles clican el icono del corazón. Estos son los seguidores que ya tienes fidelizados. Pero cómo conseguir más seguidores en Instagram? La clave está en el uso de los #hashtags.
La parte más positiva de los hashtags de Instagram es que hacen que tu contenido sea más fácil de encontrar e incrementa tus posibilidades de generar participación. Por lo tanto, usar hashtags es una de las maneras más fáciles de hacer crecer tu público de Instagram. Sin embargo, sólo funciona si adoptas el enfoque correcto.

Instagram usa hashtags para categorizar el contenido. Una gran analogía es pensar en cómo te gustaría organizar el papeleo en una oficina. Cuando alguien busca #salud, es como decirle a Instagram que busque la carpeta “Salud” y muestre las últimas publicaciones que contengan esa palabra clave. Y es muy importante que utilice la almohadilla #, sino no encontrará nada.

Táctica a seguir:
– Echa un vistazo a la cantidad de hashtags que usan las influencias en la industria y la competencia en sus publicaciones.
– Haz un seguimiento de la participación en las publicaciones cuando se utilizan diferentes cantidades de hashtags.
– Usa hashtags que ya son tendencia es una forma popular de hacer crecer la audiencia.
– Usa hashtags evergreen (que están siempre al día), como: #buenosdías #igersLleida, #instafood…

Debes adoptar el hábito de usar hashtags para las palabras clave principales que mencionas en tus publicaciones. El uso de palabras clave sin hashtags hará que Instagram no encuentre tu publicación. Instagram les permite a los usuarios incluir hasta 30 hashtags en cada publicación, pero es una práctica solo incluir entre 5 y 10.

La segunda parte consiste en medir y analizar los resultados. Ver que #hashtags han funcionado mejor. Existen varias herramientas en Internet que pueden ayudarte en este paso. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.