wordpress

Gestionar les mides d’imatges al blog de Wordpress / Gestionar los tamaños de las imágenes en el blog de Wordpress

WordPress crea entre 4 i 6 còpies de cada imatge cada vegada que les puges al teu servidor a través de la biblioteca de mitjans o mitjançant un connector, segons ens expliquen al blog de Webempresa. Aquestes imatges, que no s’utilitzen, ocupen espai en el teu Hosting i, tot i que pot semblar que no té molta importància si tens espai, també té conseqüències a  les teves còpies de seguretat, amb moltes imatges que no serveixen per a res i no utilitzes.

Com expliquen a Webempresa, no és 100% cert que siguin imatges duplicades, es tracta de la mateixa imatge amb mides diferents, però al cap i a la fi, la mateixa imatge. 

Elimina imatges no utilitzades a MEDIOS
Entre les imatges que puges a la biblioteca de mitjans, les que dupliques sense donar-te compte, les que es generen en diferents mides de la mateixa imatge, la teva carpeta / wp-content / uploads acaba omplint-fins a ocupar mides considerables que poden afectar el espai de la teva Hosting.

Hi plugins com DNUI amb els quals pots localitzar i eliminar aquestes imatges que no són necessàries en la instal·lació de WordPress sense que hagis de tornar-te boig buscant. DNUI que és l’acrònim de Delete Not Used Image buscarà imatges de la base de dades i intentarà trobar-les en cada Post i Pàgina, si una imatge té una referència en un post o pàgina, el connector et dirà que s’utilitza la imatge de manera que no la eliminis.

És aconsellable utilitzar imatges que pesin molt perquè tinguin més qualitat?
L’ús d’imatges grans no és aconsellable perquè afecta al SEO, a les teves visites i a la càrrega de la pàgina. Hi ha algunes solucions per crear mides personalitzades d’imatges en WordPress, que estan documentats en el Codex de manera general. També existeixen plugins com Simple Image Sizes, un connector senzill d’utilitzar i bastant eficaç.

esp_ WordPress crea entre 4 y 6 copias de cada imagen cada vez que las subes a tu servidor a través de la biblioteca de medios o mediante un conector, según nos cuentan en el blog de Webempresa. Estas imágenes, que no se utilizan, ocupan espacio en tu Hosting y, aunque puede parecer que no tiene mucha importancia si tienes espacio, también tiene consecuencias en tus copias de seguridad, con muchas imágenes que no sirven para nada y no utilizas.

Como explican en Webempresa, no es 100% cierto que sean imágenes duplicadas, se trata de la misma imagen con tamaños diferentes, pero al fin y al cabo, la misma imagen.

Elimina imágenes no utilizadas enMEDIOS
Entre las imágenes que subes a la biblioteca de medios, las que duplicas sin darte cuenta, las que se generan en diferentes tamaños de la misma imagen, tu carpeta / wp-content / uploads acaba llenándose hasta ocupar tamaños considerables que pueden afectar el espacio de tu Hosting.

Hay plugins como DNUI con los que puedes localizar y eliminar estas imágenes que no son necesarias en la instalación de WordPress sin que tengas que volverte loco buscando. DNUI que es el acrónimo de Delete Not Used Image buscará imágenes de la base de datos e intentará encontrarlas en cada Post y Página, si una imagen tiene una referencia en un post o página, el conector te dirá que se utiliza la imagen de modo que no la elimines.

Es aconsejable utilizar imágenes que pesen mucho para que tengan más calidad?
El uso de imágenes grandes no es aconsejable porque afecta al SEO, en tus visitas y la carga de la página. Hay algunas soluciones para crear tamaños personalizados de imágenes en WordPress, que están documentados en el Codex de manera general. También conectores como Simple Image Sizes, un conector sencillo de utilizar y bastante eficaz.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.