videos

El vídeo com element principal als anuncis / El vídeo como elemento principal en los anuncios

El 2016, el vídeo va ser el rei en les diferents xarxes socials. El 2017 es preveu un augment. El 65% dels professionals de màrqueting dóna prioritat a les plataformes com Facebook, Snapchat i Twitter per sobre de les xarxes socials de vídeo per excel·lència (YouTube, Vevo), segons ‘The future of Digital Video’, Advertiser Perceptions en representació de Trusted MEdia Brands, Inc.

Un informe de la plataforma Hootsuite, ‘Tendencias de redes sociales para poner en práctica durante el 2017’, destaca la importància del video en els propers mesos. Instagram afegeix els vídeos a les seves funcions, Twitter llança els Conversational Ads, anuncis amb vídeos per fomentar la participació i la interacció, i Facebook va començar a provar anuncis en directe de 15 segons. En aquest mateix informe, es senyala que el 65% de les marques se centrarà en la publicitat amb vídeo a Facebook, seguit per YouTube amb un 39% i Instagram amb un 21,7%.

Si has de començar en l’àmbit del vídeo, comença per vídeos breus y especials. Centra’t en les històries dels clients. Mira exemples. Aposta per innovar.

esp_ En 2016, el vídeo fue el rey en las diferentes redes sociales. En 2017 se prevé un aumento. El 65% de los profesionales de marketing da prioridad a las plataformas como Facebook, Snapchat y Twitter por encima de las redes sociales de vídeo por excelencia (YouTube, Vevo), según ‘The future of Digital Video’, Advertiser Perceptions en representación de Trusted medio Brands, Inc.

Un informe de la plataforma Hootsuite, ‘Tendencias de redes sociales para poner en práctica durant en 2017’, destaca la importancia del video en los próximos meses. Instagram añade los vídeos a sus funciones, Twitter lanza los Conversational Ads, anuncios con vídeos para fomentar la participación y la interacción, y Facebook comenzó a probar anuncios en directo de 15 segundos. En este mismo informe, se señala que el 65% de las marcas se centrará en la publicidad de vídeo en Facebook, seguido por YouTube con un 39% e Instagram con un 21,7%.

Si tienes que empezar en el ámbito del vídeo, empieza por vídeos breves y especiales. Céntrate en las historias de los clientes. Mira ejemplos. Apuesta por innovar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.