Email marketing · Marqueting

Com generar una resposta automàtica efectiva / Como generar una respuesta automática efectiva

Les respostes automàtiques als teus formularis web puedn ajudar-te a fidelitzar clients en major mesura de la que havies imaginat. La clau d’una resposta automàtica està en la personalització. Has conservar l’interès per el teu negoci proporcionant valor. I sempre donant les gràcies a l’usuari per acompanyar-te en el camí.

Aquestes respostes automàtiques han d’aportar personalitat de marca. Per a això, has d’aconseguir que els missatges resultin propers i humans. L’error més comú amb aquest tipus de correu electrònic és que es noti que és automàtic.

autorespuesta-para-formulario-web
123ContactForm

esp_ Las respuestas automáticas a tus formularios web puedn ayudarte a fidelizar clientes en mayor medida de la que habías imaginado. La clave de una respuesta automática está en la personalización. Debes conservar el interés por tu negocio proporcionando valor. Y siempre dando las gracias al usuario por acompañarte en el camino.

Estas respuestas automáticas deben aportar personalidad de marca. Para ello, debes conseguir que los mensajes resulten cercanos y humanos. El error más común con este tipo de email es que se note que es automático.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s