Aplicacions · APP

Pitchreel: la app per crear un videocurriculum jugant/ la app para crear un videocurrículum jugando

Si vols destacar el teu CV davant dels altres candidats a un lloc de treball, has de ser creatiu i utilitzar totes les eines al teu abast. Gràcies a graffica.info, hem conegut aquesta aplicació: Pitchreel, una APP per crear un videocurriculum jugant.

Amb l’aplicació Pitchreel és possible practicar amb 3 modes de joc gravant un mateix amb la càmera, valorar altres usuaris i amb les millors pràctiques crea un videocurrículum. Automàticament podran trobar el perfil creat en una pàgina especial per als que estiguin buscant professionals per a la seva plantilla.
Pitchreel és el treball d’Iban Cordonet Peiró, alumne de l’EASD Pau Gargallo de Badalona. Es tracta d’un dels projectes de fi d’estudi de Disseny Gràfic, finalista als Premis Accent G 2015. L’objectiu principal d’aquest projecte era dissenyar una eina que ajudés a l’usuari a crear un CV potent que millorés el seu llenguatge no verbal. Segons explica l’autor, trobar feina és un procés frustrant que requereix esforç i fer un currículum que impressioni a reclutador, així com passar una entrevista de treball és difícil. Sobretot perquè costa destacar entre centenars de candidats, i l’escàs domini del llenguatge no verbal és decisiu a l’hora de l’elecció del candidat per al lloc.
esp_ Si quieres destacar tu CV frente a los otros candidatos a un puesto de trabajo, tienes que ser creativo y utilizar todas las herramientas a tu alcance. Gracias a graffica.info, hemos conocido esta aplicación: Pitchreel, una APP para crear un videocurriculum jugando.

Con la aplicación Pitchreel es posible practicar con 3 modos de juego grabando uno mismo con la cámara, valorar otros usuarios y con las mejores prácticas crea un videocurrículum. Automáticamente podrán encontrar el perfil creado en una página especial para los que estén buscando profesionales para su plantilla.

Pitchreel es el trabajo de Iban Cordonet Peiró, alumno de la EASD Pau Gargallo de Badalona. Se trata de uno de los proyectos de fin de estudio de Diseño Gráfico, finalista en los Premios Accent G 2015. El objetivo principal de este proyecto era diseñar una herramienta que ayudara al usuario crear un CV potente que mejorara su lenguaje no verbal. Según explica el autor, encontrar trabajo es un proceso frustrante que requiere esfuerzo y hacer un curriculum que impresione a reclutador, así como pasar una entrevista de trabajo es difícil. Sobre todo porque cuesta destacar entre cientos de candidatos, y el escaso dominio del lenguaje no verbal es decisivo a la hora de la elección del candidato para el puesto.

Anuncis

One thought on “Pitchreel: la app per crear un videocurriculum jugant/ la app para crear un videocurrículum jugando

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.