Instagram

Nou filtre de censura a Instagram / Nuevo filtro de censura en Instagram

Instagram ha anunciat una nova mesura per moderar les imatges i la comunitat: el filtre de censura. A través del seu blog, van comunicar fa un parell de setmanes aquesta mesura.

Quan es reporti una imatge com ofensiva, els moderadors analitzaran si infringeix la normativa d’Instagram. En el cas que considerin que NO la infringeix, poden decidir difuminar. Aquesta mesura no és permanent, és a dir, no es queda la imatge difuminada per sempre. És només un filtre protector perquè no es mostri lliurement, i té una lectura que avisa que la imatge pot ser sensible. L’usuari és qui decideix si vol veure o no, i fer-ho és tan simple com fer clic sobre ella.
Aquest nou filtre de censura a Instagram s’aplicarà en totes les visualitzacions de la fotografia; això és en el perfil de l’usuari, a la pàgina de recerques i en el mur general.
Portem ja uns dies amb aquesta mesura, t’has trobat ja alguna imatge censurada?

esp_ Instagram ha anunciado una nueva medida para moderar las imágenes y la comunidad: el filtro de censura. A través de su blog comunicaron esta decisión a sus seguidores hace n par de semanas.

Cuando se reporte una imagen como ofensiva, a los moderadores analizarán si infringe la normativa de Instagram. En caso de que consideren que NO la infringe, pueden decidir difuminarla. Esta medida no es permanente, es decir, no se queda la imagen difuminada para siempre. Es sólo un filtro protector. Se avisa al seguidor que la imagen puede ser sensible. El usuario decide si quiere verla o no. Es tan simple como hacer clic sobre ella. 

Este nuevo filtro de censura en Instagram se aplicará a todas las visualizaciones de la fotografía: en el perfil del usuario, en la página de búsquedas y en el muro general.

Llevamos ya unos días con esta medida, ¿te has encontrado ya alguna imagen censurada?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s