APP · viajes, vacaciones

Reservar hotel al darrer moment/ Reservar hotel en el último momento

Ara que estem arribant a les vacances de Setmana Santa et presentem HOT.es, una APP disponible per a dispositius Apple, Android i BlackBerry, permet als usuaris localitzar un hotel a preu reduït a la ciutat que desitgin per al mateix dia en què realitzen la consulta.

Després de fer la consulta, Hot.es ofereix a l’usuari una petita varietat d’hotels, només tres per ciutat i tipus, amb importants descomptes de fins al 50% sobre la millor tarifa del dia. Per aconseguir-ho, la startup té 400 contractes directes signats amb hotels i 500 contractes indirectes per tal de tenir presència a tota la geografia espanyola. La provem?

hoteles

esp_ Ahora que estamos llegando a las vacaciones de Semana Santa, te presentamos HOT.es, una APP disponible para dispositivos Apple, Android y BlackBerry, permite a los usuarios localizar un hotel a precio reducido en la ciudad que deseen para el mismo día en que realizan la consulta.

Tras realizar la consulta, Hot.es ofrece al usuario una pequeña variedad de hoteles, solo tres por ciudad y tipo, con importantes descuentos hasta del 50% sobre la mejor tarifa del día. Para lograrlo, la startup tiene 400 contratos directos firmados con hoteles y 500 contratos indirectos con el fin de tener presencia en toda la geografía española. ¿La probamos?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s