Uncategorized

Trobada de hackers a Barcelona per a idear solucions tecnològiques a problemes socials /Encuentro de hackers

La cinquena edició de la HackForGood, organitzada per les càtedres de Telefónica, reunirà més d’un centenar de desenvolupadors per a construir aplicacions i serveis que facin un ús massiu de dades i que tinguin un impacte social. Les càtedres de la UPC, la UOC i la UPF organitzen la hackató de Barcelona, que tindrà lloc des d’avui dijous, dia 9, amb el plantejament dels reptes, fins al dissabte 11 de març al Campus Nord de la UPC. La HackForGood 2017 se celebrarà simultàniament en catorze ciutats de l’Estat i en una seu virtual.

La HackForGood és un concurs per a desenvolupar projectes destinats a resoldre problemes socials i satisfer, així, necessitats existents, crear noves comunitats o desenvolupar col·laboracions entre institucions públiques, privades i el tercer sector. Per tal de fer-ho, els participants seran assessorats per enginyers i experts en diverses disciplines. El concurs atorgarà una sèrie de premis, amb una dotació total de sis mil euros només a Barcelona, per als millors projectes en temes de disseny i ajut a la mobilitat, a la millor aplicació educativa i al projecte de més impacte social. Els projectes guanyadors optaran als premis globals, que seran presentats en el marc de la HackForGood Big Day el mes de setembre.

h4gbcn-2-1-768x512

esp_ La quinta edición de la HackForGood, organizada por las cátedras de Telefónica, reunirá a más de un centenar de desarrolladores para construir aplicaciones y servicios que hagan un uso masivo de datos y que tengan un impacto social. Las cátedras de la UPC, la UOC y la UPF organizan la hackató de Barcelona, que tendrá lugar desde hoy jueves, día 9, con el planteamiento de los retos, hasta el sábado 11 de marzo en el Campus Norte de la UPC. La HackForGood 2017 se celebrará simultáneamente en catorce ciudades del Estado y en una sede virtual.

La HackForGood es un concurso para desarrollar proyectos destinados a resolver problemas sociales y satisfacer así necesidades existentes, crear nuevas comunidades o desarrollar colaboraciones entre instituciones públicas, privadas y el tercer sector. Para ello, los participantes serán asesorados por ingenieros y expertos en diversas disciplinas. El concurso otorgará una serie de premios, con una dotación total de seis mil euros sólo en Barcelona, para los mejores proyectos en temas de diseño y ayuda a la movilidad, a la mejor aplicación educativa y al proyecto de mayor impacto social. Los proyectos ganadores optarán a los premios globales, que serán presentados en el marco de la HackForGood Big Day en septiembre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.