Uncategorized

Una imatge ven més que mil paraules / Una imagen vende más que mil palabras

Si has de fer una campanya de emarketing, t’aconsellem que afegeixis informació gràfica ja que impactarà i arribarà millor als teus usuaris. Tingues en compte que una imatge val més que mil paraules i si aconsegueixes resumir el teu missatge de tal manera que només mostri el més important i, a més, sigui amb una imatge, tingues per segur que l’impacte serà molt més gran.

A més, tingues en compte que si es fa viral, hauràs arribat a un dels objectius de Comunicació més cridaners: arribar a moltíssima gent. I els missatges amb imatges, vídeos, etc tenen moltes més possibilitats de fer-se virals.

tipos-de-emails-que-convierten-visual

esp_ Si tienes que hacer una campaña de emarketing, te aconsejamos que añadas información gráfica ya que impactará y llegará mejor a tus usuarios. Ten en cuenta que una imagen vale más que mil palabras y si consigues resumir tu mensaje de tal forma que sólo muestre lo más importante y, además, sea con una imagen, ten por seguro que el impacto será mucho más grande.

Además, ten en cuenta que si se hace viral, habrás llegado a uno de los objetivos de Comunicación más llamativos: llegar a muchísima gente. Y los mensajes con imágenes, videos, etc tienen muchas más posibilidades de hacerse virales.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.