Hootsuite

Has començat a usar Hootsuite Ads? / ¿Has empezado a usar Hootsuite Ads?

Ja fa uns dies ens vam assabentar de l’última adquisició de Hootsuite: AdEspresso, la plataforma de gestió d’anuncis de Facebook més utilitzada en el món. Aquesta unió permet gestionar i optimitzar els anuncis orgànics o de pagament, des de Hootsuite, amb l’eina ‘Hootsuite Ads’. Quins són els avantatges d’aquesta fusió?

  1. Optimitzar campanyes en menys temps: crea i prova fàcilment centenars d’anuncis de Facebook i Instagram en qüestió de minuts i no d’hores. Aconsegueix un major nivell de conversió a través d’un control detallat sobre les ubicacions, les hores i les audiències personalitzades.
  2. Rebre consells pràctics d’experts: millora de forma contínua el rendiment del teu publicitat en xarxes socials amb crítiques tàctiques i estratègiques personalitzades de les teves campanyes de publicitat en xarxes socials a càrrec dels nostres experts en publicitat en xarxes socials. 
  3. Millorar el rendiment a través de l’automatització: augmenta pressupostos de forma automàtica, o inicia noves campanyes, basant-te en desencadenants del rendiment prèviament configurats. Millora el rendiment de la publicitat amb recomanacions automàtiques diàries.

Has començat a usar Hootsuite Ads? Tot són avantatges?

hootsuite_publicidad

esp_ Hace ya unos días nos enteramos de la última ‘adquisición de Hootsuite: AdEspresso, la plataforma de gestión de anuncios de Facebook más utilizada en el mundo. Esta unión permite gestionar y optimizar los anuncios orgánicos o de pago, desde Hootsuite, con la herramienta ‘Hootsuite Ads’. ¿Cuáles son las ventajas de esta fusión?

  1. Optimizar campañas en menos tiempo: crea y prueba fácilmente cientos de anuncios de Facebook e Instagram en cuestión de minutos y no de horas. Consigue un mayor nivel de conversión a través de un control detallado sobre las ubicaciones, las horas y las audiencias personalizadas.
  2. Recibir consejos prácticos de expertos: mejora de forma continua el rendimiento de tu publicidad en redes sociales con críticas tácticas y estratégicas personalizadas de tus campañas de publicidad en redes sociales a cargo de nuestros expertos en publicidad en redes sociales.
  3. Mejorar el rendimiento a través de la automatización: aumenta presupuestos de forma automática, o inicia nuevas campañas, basándote en desencadenantes del rendimiento previamente configurados. Mejora el rendimiento de la publicidad con recomendaciones automáticas diarias.

¿Has empezado a usar Hootsuite Ads? ¿Todo son ventajas?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.