Uncategorized

Un regal original / Un regalo original

Et presentem el gadget que hem trobat molt curiós i divertit. Es tracta del reproductor hologràfic mini. És un impressionant artefacte que reprodueix una imatge hologràfica en tres dimensions amb el volum de la figura que col·loquem al seu interior. Col·loca qualsevol objecte que es passi i observa com es mostra la seva imatge tridimensional. És tan real que la tocaràs i ‘la atraveserás perquè només és la projecció de l’objecte!

La figura es reprodueix al generar-se en el seu interior el patró de llum necessari perquè, des de fora, vegem la figura com si estigués allà. És un increïble efecte òptic que deixarà atònits a tots els que intentin agafar la figura i vegin que els seus dits traspassen la figura hologràfica i en realitat no hi ha res. L’efecte és molt real encara que sembli impossible.

packing_9121lowres_1_

ranarana-2

esp_ Te presentamos un gadget que hemos encontrado muy curioso y divertido. Se trata del reproductor holográfico mini. Es un impresionante artefacto que reproduce una imagen holográfica en tres dimensiones con el volumen de la figura que coloquemos en su interior. Coloca cualquier objeto que se ocurra y observa cómo se reproduce su imagen tridimensional. Es tan real que la tocarás y ¡la atraveserás porque sólo es la proyección del objeto!

La figura se reproduce al generarse en su interior el patrón de luz necesario para que, desde fuera, veamos la figura como si estuviera allí. Es un increíble efecto óptico que dejará atónitos a todos los que intenten coger la figura y vean que sus dedos traspasan la figura holográfica y en realidad no hay nada. El efecto es muy real aunque parezca imposible.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s