Aplicacions · APP

Beacons: el control ‘in situ’ del consumidor

Els Beacons són petits dispositius que s’instal·len en els comerços. Estan basats en tecnologia Bluetooth que funcionen com si fossin balises (aquesta és a més la seva traducció). Quant als seus usos, permeten una comunicació a través d’aquesta via amb altres dispositius, per exemple amb els smartphones.

Gairebé sempre portem els smartphone a la butxaca i amb els beacons i la seva combinació amb les noves tecnologies aplicades a dispositius mòbils a través d’apps, podem extreure beneficis des d’un punt de vista empresarial. Per exemple, registren dades sobre el comportament dels consumidors i, d’aquesta manera, poden enviar ofertes als mateixos clients connectant amb el mòbil.

press-beacon-product-2-d39a3357

esp_ Los Beacons son pequeños dispositivos que se instalan en los comercios. Estan basados en tecnología Bluetooth que funcionan como si fueran balizas (esta es además su traducción). En cuanto a sus usos, permiten una comunicación a través de esta vía con otros dispositivos, por ejemplo con los smartphones.

Casi siempre llevamos los smartphone en el bolsillo y con los beacons y su combinación con las nuevas tecnologías aplicadas a dispositivos móviles a través de apps, podemos extraer beneficios desde un punto de vista empresarial. Por ejemplo, registran datos acerca del comportamiento de los consumidores y, de esta manera, pueden enviarse ofertas a los mismos clientes conectando con el móvil.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.