Uncategorized

Anem oblidant-nos de pagar en efectiu… / Vayamos olvidando de pagar en efectivo…

Una de les tendències en ecommerce el 2017 és la guerra als diners en efectiu. Tant és així que el Govern espanyol ha decretat que el proper any, les operacions en efectiu no poden ser més 1.000 euros. De fet, fins els bancs han iniciat una carrera per treure al mercat apps de micropagaments que substitueixin als diners en efectiu.

Moltes operacions es duran a terme des del mòbil, gràcies a aplicacions com Twyp o Apple Pay. L’obstacle que per a alguns suposa utilitzar mitjans electrònics haurà de desaparèixer tard o d’hora. I tot i que aquest aspecte no es desenvolupi íntegrament durant el proper any, sí que s’aniran notant alguns avenços en el tema.

diners
Foto: http://tendencialcista.blogspot.com.es

esp_ Una de las tendencias en ecommerce en 2017 es la guerra al dinero en efectivo. Tanto es así que el Gobierno español ha decretado que el próximo año, las operaciones en efectivo no deben sobrepasar los 1.000 euros. De hecho, hasta los bancos han iniciado una carrera por sacar al mercado apps de micropagos que sustituyan al dinero en efectivo.

Muchas operaciones se llevarán a cabo desde el móvil, gracias a aplicaciones como Twyp o Apple Pay. El obstáculo que para algunos supone utilizar medios electrónicos tendrá que desaparecer tarde o temprano. Y aunque este aspecto no se desarrolle en su totalidad durante el próximo año, sí que se irán notando algunos avances en el tema.

Fuente: MDirector

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.