periscope · videos

Facebook Live versus Periscope: qui guanya en streaming online? / ¿quién gana la batalla en streaming online?

El contingut ja no és el rei. El vídeo lidera ara la comunicació. I si és en directe, encara millor. El streaming en línia és la tendència actual. Al mercat hi ha aplicacions que poden ajudar a distribuir continguts en línia. Periscope i Facebook Live semblen tenir més èxit.

Facebook versus Periscope, qui guanya la batalla en streaming en línia?

Com diu Carlo Farucci a Semrush, Periscope ha revolucionat el món del streaming ja que, ha estat una de les primeres aplicacions que ha fet que aquest tipus de reproduccions estiguin a l’abast de tots.

A més, aquesta aplicació ha estat creada especialment per a retransmetre en streaming, cosa que els usuaris noten, per això és una de les més utilitzades en l’actualitat. Aquesta fàcil vinculació ha fet que, si tens una bona massa social al Twitter puguis transmetre en aquesta xarxa social teus vídeos fàcilment, arribant així a tots els teus usuaris.

D’altra banda tenim Facebook Live. Facebook s’adapta als temps i a les necessitats dels usuaris. Per això ha posat en marxa Facebook Live, la seva aplicació per a realitzar vídeos en directe. El seu principal avantatge és que forma part de la xarxa social de Zuckerberg.

Facebook Live vs Periscope, quin triar?

Un cop clar com s’utilitza cadascuna de les dues plataformes per realitzar vídeos en directe és normal preguntar-se, quin he de triar?

La principal resposta es troba en el teu públic objectiu.

periscope

esp_ El contenido ya no es el rey. El vídeo lidera ahora la comunicación.  Y si es en directo, aún mejor. El streaming online es la tendencia actual. En el mercado existen aplicaciones que pueden ayudar a distribuir contenidos online. Periscope y Facebook Live parecen tener más éxito.

Facebook versus Periscope, ¿quién gana la batalla en streaming online?

Como dice Carlo Farucci en Semrush, Periscope ha revolucionado el mundo del streaming ya que, ha sido una de las primeras aplicaciones que ha hecho que este tipo de reproducciones estén al alcance de todos.

Además, esta aplicación ha sido creada especialmente para retransmitir en streaming, algo que los usuarios notan, por eso es una de las más utilizadas en la actualidad. Esta fácil vinculación ha hecho que, si tienes una buena masa social en Twitter puedas transmitir en esta red social tus vídeos fácilmente, llegando así a todos tus usuarios.

Por otro lado tenemos Facebook Live. Facebook se adapta a los tiempos y a las necesidades de los usuarios. Por eso ha puesto en marcha Facebook Live, su aplicación para realizar vídeos en directo. Su principal ventaja es que forma parte de la red social de Zuckerberg.

Facebook Live vs Periscope, ¿cuál escoger?

Una vez claro cómo se utiliza cada una de las dos plataformas para realizar vídeos en directo es normal preguntarse, ¿cuál debo escoger?

La principal respuesta a ello se encuentra en tu público objetivo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s