Marqueting

Tècniques de marqueting digital: ‘retargeting’ / Técnicas de marketing digital: ‘retargeting’

T’has preguntat per què t’apareixen anuncis relacionats amb consultes que has fet per internet, encara que no hagis comprat els productes que vas consultar? El retargeting és una tècnica de màrqueting digital amb l’objectiu de localitzar i connectar amb els usuaris que prèviament han interactuat amb una determinada marca.

El retargeting funciona gràcies a les cookies que s’instal·len en el navegador de l’usuari una vegada que visita un web determinada. Aquesta tècnica és més útil com més trànsit tens. Amb ell, vam aconseguir augmentar el CTR, incrementar la conversió, i recuperar a aquests usuaris que han estat indecisos a l’hora de realitzar una conversió o una compra.

Teniu més informació a MiM Comunicació en una altra entrada.

retargeting

esp_ ¿Te has preguntado por qué te aparecen anuncios relacionados son consultas que has hecho por internet, aunque no hayas comprado los productos que consultaste? El retargeting es una técnica de marketing digital cuyo objetivo es localizar y conectar con los usuarios que previamente han interactuado con una determinada marca.

El retargeting funciona gracias a las cookies que se instalan en el navegador del usuario una vez que visita una web determinada. Esta técnica es más útil cuanto más tráfico tienes. Con él, conseguimos aumentar el CTR, incrementar la conversión, y recuperar a esos usuarios que han estado indecisos a la hora de realizar una conversión o una compra.

Teneis más información en MiM Comunicació en otra entrada.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s