3 dimensiones · APP

Chatbots: Comunicació directa amb el client / Comunicación directa con el cliente

Saps què és un chatbot? Es tracta de sistemes dissenyats com xats i que simulen converses humanes de forma automàtica. La intel·ligència artificial ja integra la intel·ligència humana en màquines. Els chatbots responen a preguntes i actuen com a primer punt d’atenció al client de la teva empresa i s’estan convertint en una de les eines clau per millorar l’experiència del consumidor internauta.

Has navegat per pàgines d’empresa a on et pregunten immediatament si poden ajudar-te? S’obre una finestra de xat, normalment avall a la dreta. Doncs ja saps, “parles” amb un ordinador. El futur ja és aquí.

what-are-chatbots-and-how-are-they-changing-the-world-of-business

esp_ ¿Sabes què es un Chatbot? Se trata de sistemas diseñados como chats y que simulan conversaciones humanas de forma automática. La inteligencia artificial ya integra la inteligencia humana en máquinas. Los chatbots responden a preguntas y actúan como primer punto de atención al cliente de tu empresa y se estan convirtiendo en una de las herramientas clave para mejorar la experiencia del consumidor internauta.

¿Has encontrado ya pàginas de empresa en donde te preguntn de inmediato si pueden ayudarte? Se abre una ventana de chat, normalmente abajo en la derecha. Pues ya sabes, “hablas” con un ordenador. El futuro ya está aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.