Recursos gráficos

Recursos gràfics de descàrrega gratuïta / Recursos gráficos de descarga gratuita

Com a dissenyadors o comunicadors, sovint no disposem del pressupost suficient per comprar recursos gràfics. L’empresa Graffica (és imprescindible seguir-la!) ens ha donat a conèixer la possibilitat de descarregar recursos gràfics de manera gratuïta a través de Freepik.

Els 10 recursos gràfics de Freepik t’ajudaran a que et saltis el primer pas del paper en blanc, proposant-algunes idees com a punt de partida. Segons els teus objectius, bé pots deixar tal qual la proposta o modificar segons necessiti el teu projecte.

Freepik

Freepik, cercador de vectors gratuïts per a projectes de disseny, va ser fundada el 2010 pels germans Alejandro i Pablo Blanes al costat de Joaquín Conca, fundador de reeixides startups com Panoramio (adquirida per Google). Segons explica l’equip de Freepik, Alejandro, dissenyador web, va sentir l’impuls de crear un espai on els dissenyadors puguin trobar els recursos gràfics gratuïts necessaris per funcionar. El seu germà i fotògraf Pablo i el seu amic Joaquín van recolzar la seva idea i ràpidament es van posar mans a l’obra. I així és com Freepik va començar el seu camí fins a convertir-se en tot un univers de disseny vectorials.

La plataforma ofereix als usuaris contingut gràfic gratuït de qualitat per a ús personal i comercial (vectors, fotos, icones, PSD, AI, EPS): «Il·lustracions exclusives i recursos gràfics seleccionats acuradament pel nostre equip de disseny, per tal de proporcionar als els nostres usuaris un espai ideal contingut que puguin utilitzar tant en projectes personals com comercials », afirmen. A més de proveir d’aquests recursos gràfics, compten amb un model Premium amb el qual l’usuari té accés a més de 12.000 vectors; una tria excepcional de noves imatges sense atribució -marcades amb el símbol ‘Premium’- i exclusiva només per a aquells que s’adhereixin a aquest model.

Imagen de Freepik
Imagen de Freepik

esp_ Como diseñadores o comunicadores, a veces no disponemos del presupuesto suficiente para comprar recursos gráficos. La empresa Graffica (es imprescindible seguirla!) nos ha dado a conocer la posibilidad de descargar recursos gráficos de forma gratuita a través de Freepik.

Los 10 recursos gráficos de Freepik te ayudarán a que te saltes el primer paso del papel en blanco, proponiéndose algunas ideas como punto de partida. Según tus objetivos, bien puedes dejar tal cual la propuesta o modificar según necesite tu proyecto.

Freepik

Freepik, buscador de vectores gratuitos para proyectos de diseño, fue fundada en 2010 por los hermanos Alejandro y Pablo Blanes junto a Joaquín Cuenca, fundador de exitosas startups como Panoramio (adquirida por Google). Según cuenta el equipo de Freepik, Alejandro, diseñador web, sintió el impulso de crear un espacio donde los diseñadores pudieran encontrar los recursos gráficos gratuitos necesarios para hacer su trabajo. Su hermano y fotógrafo Pablo y su amigo Joaquín apoyaron su idea y rápidamente se pusieron manos a la obra. Y así es como Freepik empezó su camino hasta convertirse en todo un universo de diseño vectoriales.

La plataforma ofrece a los usuarios contenido gráfico gratuito de calidad para uso personal y comercial (vectores, fotos, iconos, PSD, AI, EPS): «Ilustraciones exclusivas y recursos gráficos seleccionados cuidadosamente por nuestro equipo de diseño, con el fin de proporcionar a nuestros usuarios un excelente contenido que puedan utilizar tanto en proyectos personales como comerciales», afirman. Además de proveer de estos recursos gráficos, cuentan con un modelo Premium con el que el usuario tiene acceso a más de 12.000 vectores; una selección excepcional de nuevas imágenes sin atribución –marcadas con el símbolo ‘Premium’– y exclusiva solo para aquellos que se adhieran a este modelo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.