google

Google Trips: l’APP de Google per a viatjar / la APP de Google para viajar

Google Trips és la nova APP de Google per a l’organització de viatges. Com funciona? A través de les dades de Google Maps i contribucions d’altres viatgers, permet planificar, emmagatzemar i consultar les dades més importants d’un viatge.

L’aplicació s’ha de configurar des del compte de Gmail, i després ja es pot per crear el primer viatge, simplement s’ha d’introduir la destinació i les dates. La informació està distribuïda en categories que inclouen: els plans diaris programats, les reserves, on menjar o prendre alguna cosa, i les coses que es poden fer en la destinació (coses que has de saber, favorits, propostes d’interior o exterior, i escapades properes ).

Addicionalment, en algunes ciutats (principalment capitals, com Londres, Buenos Aires, etcètera) hi ha més informació addicional, com la forma de descobrir Barcelona (aeroports, transport públic, taxis …), i informació d’utilitat (Hospitals, botigues o punts WiFi).

D’aquesta manera, el viatger pot planificar, dia a dia, les activitats al voltant dels llocs que ha decidit visitar, i prement el botó “+”, Google Trips mostra les a través d’un mapa les atraccions més properes, podent modificar-les en qualsevol moment.

L’aplicació es pot descarregar en sistemes operatius iOS i Android, i ofereix la possibilitat d’organitzar una agenda en un dia de viatge; i aquesta, no té cost.  Trips funciona per a totes les ciutats del món i una de les seves facilitats és que pot funcionar sense necessitat d’internet. Tota l’aplicació està disponible sense estar connectats. Només cal descarregar-la al telèfon intel·ligent abans de sortir de la casa o l’hotel.
Descarregar a Google Play.
Descarregar a APP Store.
esp_ Google Trips es la nueva APP de Google para organizar viajes. ¿Como funciona? A través de los datos de Google Maps y contribuciones de otros viajeros, permite planificar, almacenar y consultar los datos más importantes para un viaje. 
La aplicación debe configurarse desde la cuenta de Gmail, y luego ya está lista para crear el primer viaje, simplemente se debe introducir el destino y las fechas. La información está distribuida en categorías que incluyen: los planes diarios programados, las reservas, dónde comer o tomar algo, y las cosas que se pueden hacer en el destino (cosas que debes saber, favoritos, propuestas de interior o exterior, y escapadas cercanas).

Adicionalmente, en algunas ciudades (principalmente capitales, como Londres, Buenos Aires, etcétera) hay más información adicional, como la forma de moverse por la ciudad (aeropuertos, transporte público, taxis…), e información de utilidad (Hospitales, tiendas o puntos WiFi).

De esa forma, el viajero puede planificar, día a día, las actividades alrededor de los lugares que ha decidido visitar, y presionando el botón “+”, Google Trips muestra las a través de un mapa las atracciones más cercanas, pudiendo modificarlas en cualquier momento.

La aplicación se puede descargar en sistemas operativos iOS y Android, y brinda la posibilidad de organizar una agenda en un día de viaje; y esta, no tiene costo. Trips funciona para todas las  ciudades del mundo y una de sus facilidades es que puede funcionar sin necesidad de internet. Toda la aplicación está disponible sin estar conectados. Solo hay que descargarla al celular antes de salir de la casa o el hotel.
Descargar en Google Play.
Descargar en APP Store.
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.