snapchat · social media

Què és Slack i per què serveix? / ¿Qué es Slack y para qué sirve?

Slack és una plataforma dissenyada per comunicar-te amb el teu equip de treball de la forma més ràpida possible. La plataforma ofereix sales de xat organitzades per temes, així com grups privats i missatges directes. Posseeix un quadre de cerca que permet accedir a tot el contingut de l’aplicació. Slack integra una gran quantitat de serveis a tercers i dóna suport a les integracions fetes per la comunitat. Les principals incorporacions inclouen serveis com ara Google Drive, Dropbox, Heroku, Crashlytics, GitHub, Trello i Zendesk.

Com expliquen a Platzi.com, que parlen per experiència d’ús, gràcies a Slack sents que avances a l’uníson amb tota la visió de la companyia. Comprens perfectament com es divideixen certs tòpics a través dels diferents canals, que funcionen com departaments en la vida real.

 • Compta amb un historial increïble (res d’informació perduda i temps desaprofitat en buscar un arxiu, conversa, debat). Tot està emmagatzemat i disponible en el moment que tu ho necessitis.
 • Els canals per equip són molt bons per generar coneixement específic per àrea i compartir enllaços i informació a perfils similars. Els desenvolupadors estan xerrant d’un paper del MIT en el seu canal mentre que els dissenyadors estan feliços en Behance buscant inspiració o compartint els seus treballs.

La plataforma compta amb diferents plans, però entre ells inclou 1 GRATUÏT (per a autònoms o petites empreses segurament sigui suficient) amb els següents serveis:

 • Buscar i navegar pels 10.000 missatges més recents
 • 5 GB d’emmagatzematge
 • 10 serveis integrats
 • Sense límit de membres

esp_ Slack es una plataforma diseñada para comunicarte con tu equipo de la forma más elegante y rápida posible. Como explican en Platzi.com,  gracias a Slack sientes que avanzas al unísono con toda la visión de la compañía. Comprendes perfectamente cómo se dividen ciertos tópicos a través de los diferentes canales, que funcionan como departamentos en la vida real.

 • Cuenta con un historial increíble (nada de información perdida y tiempo desperdiciado en buscar un archivo, conversación, debate). Todo está almacenado y disponible en el momento que tú lo necesites.
 • Los canales por equipo son muy buenos para generar conocimiento específico por área y compartir enlaces e información a perfiles similares. Los desarrolladores están charlando de un paper del MIT en su canal mientras que los diseñadores están felices en Behance buscando inspiración o compartiendo sus trabajos.

Cuenta con diferentes planes, pero entre ellos incluye uno GRATUITO (para autónomos o pequeñas empresas seguramente sea suficiente) con los siguientes servicios:

 • Buscar y navegar por los 10.000 mensajes más recientes
 • 5GB de almacenamiento
 • 10 servicios integrados
 • Sin límite de miembros
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s