Uncategorized

Són improductives les reunions? / ¿Son inproductivas las reuniones?

L’estudi Meetings at work: Perceived effectiveness and recommended improvements (2015) ho deixa clar: el 41,9% de les reunions de treball no són productives. «Són vistes com una font ineficient de pèrdua de temps», afirma Eva Rimbau, professora dels Estudis d’Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i experta en recursos humans.

Un 64% dels enquestats de l’estudi valora negativament l’organització d’aquestes reunions, «tanmateix, les empreses cada cop dediquen més temps a les reunions», alerta Rimbau. Segons l’estudi de WorkMeter, els treballadors espanyols passen més de 9 hores al dia de mitjana a la feina, de les quals un 24% s’utilitza per trucades, feines administratives i reunions. D’aquestes, un 61% són reunions programades i un 39% són imprevistes.

I vosaltres? Trobeu productives les reunions?

214-reunions-improductives
Foto: Daria Shevtsova

 esp_ El estudio Meetings at work: Perceived effectiveness and recommended improvements (2015) lo deja claro: el 41,9% de las reuniones de trabajo no son productivas. «Son vistas como una fuente ineficiente de pérdida de tiempo», afirma Eva Rimbau, profesora de los Estudios de Economía y Empresa de la Universidad Abierta de Cataluña (UOC) y experta en recursos humanos.

Un 64% de los encuestados del estudio valora negativamente la organización de estas reuniones, «sin embargo, las empresas cada vez dedican más tiempo a las reuniones», alerta Rimbau. Según el estudio de WorkMeter, los trabajadores españoles pasan más de 9 horas al día de media en el trabajo, de las que un 24% se utiliza para llamadas, tareas administrativas y reuniones. De éstas, un 61% son reuniones programadas y un 39% son imprevistas.

¿Y vosotros? ¿Encontráis productivas las reuniones?

 

Fuente/Font: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s