YouTube

The Ellen Show

Ellen DeGeneres és una actriu i presentadora dels Estats Units, molt coneguda per presentar el programa “The Ellen DeGeneres Show. Precisament el seu programa compta amb un dels canals de YouTube amb més seguidors, el canal The Ellen Show, amb 17.464.786 subscriptors des de l’any 2006. Durant 13 temporades, l’actriu ha fet riure al seu públic en aquest programa amb grans audiències.

Al seu canal de YouTube trobes vídeos de l’actriu amb moltes celebritats com Michelle Obama, així com tots els actors, actrius, músics, cantants, presentadors i esportistes de renom. També és molt visionat el seu vídeo sobre els bolígrafs Bic femenins.

esp_ Ellen DeGeneres es una actriz y presentadora de los Estados Unidos, muy conocida para presentar el programaThe Ellen DeGeneres Show. Precisamente su programa cuenta con uno de los canales de YouTube con más seguidores, el canal The Ellen Show, con 17.464.786 suscriptores desde el añoy 2006. Durante 13 temporadas, la actriz ha hecho reír a su público en este programa con grandes audiencias.

En su canal de YouTube encuentras videos de la actriz con muchas celebridades como Michelle Obama, así como todos los actores, actrices, músicos, cantantes, presentadores y deportistas de renombre. También es muy visionado su vídeo sobre los bolígrafos Bic femeninos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s