YouTube

La UOC en YouTube

La UOC, la Universitat Oberta de Catalunya, pressumeix de ser la primera universitat online del món. També és una de les que compta amb un interessant canal a YouTube. On s’hi pot trobar des d’anuncis a experiències d’alumnes de la universitat.

En els seus 10 anys de vida, el canal de YouTube de la UOC compta amb prop de 7.000 subscriptors i més de 3 milions de visualitzacions que creixen dia rera dia. Research Week, Gestió cultural o MOOC són els títols d’algunes de les llistes de reproducció creades.

I què és Hubbik? Hauràs de mirar el vídeo per saber-ho.

esp_ La UOC, la Universidad Abierta de Cataluña, presume de ser la primera universidad online del mundo. También es una de las que cuenta con un interesante canal en YouTube. Donde se puede encontrar desde anuncios a experiencias de alumnos de la universidad.

En sus 10 años de vida, el canal de YouTube de la UOC cuenta con cerca de 7.000 suscriptores y más de 3 millones de visualizaciones que crecen día tras día. Research Week, Gestión cultural o MOOC son los títulos de algunas de las listas de reproducción creadas.

Y qué es Hubbik? Deberás mirar el vídeo para saberlo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s