Copywriting

La importància del copywriting / La importancia del copywriting

El copywriting està de moda. I el més important, es té en consideració. El copywriting és una peça clau en la redacció dels textos de la teva pàgina web, blog… El copywriting és una tècnica que serveix per ajudar-te a augmentar la teva visibilitat a Internet i captar nous clients.

Tots els grans gurús del món de la comunicació han parlat i parlen de copywriting: Vilma Nuñez, Javier Cordero, Maïder Tomasena

Javier Cordero ho té clar: el copywriting és la combinació de marketing, psicologia y vendes.

Si aprendes a dominar el arte del copywriting te puedo decir que estarás a las puertas de recibir dinero por todos lados. Es parte responsable de que vendas o no en Internet. No lo es todo. Pero sí un responsable con peso.

Es tracta de la primera impressió que el teu usuari i/o client té de tu. Per tant, cuida el detall dels textos. Ordre, correcció, exactitut han de ser les premisses en les què basar-te per crear els textos del teu web.

http://www.abrelink.com/consejos-trucos-convertirte-buen-copywriter/
http://www.abrelink.com/consejos-trucos-convertirte-buen-copywriter/

esp_ El copywriting está de moda. Y lo más importante, se tiene en consideración. El copywriting es una pieza clave en la redacción de los textos de tu página web, blog … El copywriting es una técnica que sirve para ayudarte a aumentar tu visibilidad en Internet y captar nuevos clientes.

Todos los grandes gurús del mundo de la comunicación han hablado y hablan de copywriting: Vilma Nuñez, Javier Cordero, Maïder Tomasena

Javier Cordero lo tiene claro: el copywriting es la combinación de marketing, psicología y ventas.

Si aprender a dominar el arte del copywriting te puedo decir que estarás a las puertas de Recibir dinero por todos lado. Se Parte responsable de que vendas o no en Internet. No lo es todo. Pero sí un responsable cono peso.

Se trata de la primera impresión que tu usuario y / o cliente tiene de ti. Por lo tanto, cuida el detalle de los textos. Orden, corrección, exactitud deben ser las premisas en las que basarte para crear los textos de tu web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s