YouTube

Lego en YouTube

Gràcies a community.es, hem conegut que Lego disposa d’un canal a YouTube i que es tracta d’un bon exemple de canal de marca. També Puromarketing s’ha fet ressò de la cadena de Lego a la xarxa social de vídeos, “el canal de vídeo de Lego a YouTube és un dels més populars de totes les marques del món i la companyia, tot i que està centrada en el físic, no oblida el digital “. Així expliquen que la companyia tingui cura tots els detalls i es preocupi de promoure i potenciar els seus vídeos i anuncis al canal de YouTube.


Què fer al canal de Lego a YouTube?

1. Mira les llistes
2. Ordenar per LEGO tema
3. Subscriu a les actualitzacions
4. Fer una llista de reproducció personalitzada

“Fins i tot els dissenyadors de LEGO mostren alguns dels seus secrets, a fi de mantenir una mirada cap a fora per als que per obtenir alguns consells sobre com construir com un professional.”

Així expliquen que fer al seu canal que compta amb prop de 2 milions de subscriptors i ATENCIÓ 3.308.031.476 visualitzacions.

Dediqueu una mica de temps a veure aquests vídeos tan interessants.

esp_ Gracias a community.es, hemos conocido que Lego dispone de un canal en YouTube y que se trata de un buen ejemplo de canal de marca. También Puromarketing se ha hecho eco del canal de Lego en la red social de vídeos, “el canal de vídeo de Lego en YouTube es uno de los más populares de todas las marcas del mundo y la compañía, aunque está centrada en lo físico, no olvida lo digital”. Así explican que la compañía cuide todos los detalles y se preocupe de promover y potenciar sus vídeos y anuncios en el canal de YouTube.

Qué hacer en el canal de Lego en YouTube?

1. Mira las listas
2. Ordenar por LEGO tema
3. Suscribirse a las actualizaciones
4. Hacer una lista de reproducción personalizada

“Incluso los diseñadores de LEGO muestran algunos de sus secretos, a fin de mantener una mirada hacia fuera para los que para obtener algunos consejos sobre cómo construir como un profesional.”

Así explican que hacer en su canal que cuenta con cerca de 2 millones de suscriptores y ATENCIÓN 3.308.031.476 visualizaciones.

Dedicad un poco de tiempo a ver estos vídeos tan interesantes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s